skoljobb.se

Lärare tyska åk 6

Regioner
Utgår

2021-04-20

Ansök nu

Lärare tyska åk 6

Arbetsplatsbeskrivning
Observatorielundens skola är en kommunal skola med cirka 500 elever, centralt belägen vid Odenplan. Skolan startade 2014 och har expanderat varje år sedan dess. 2018 öppnade vi nya och modernt utrustade lokaler för vårt högstadium. Från och med läsåret 20/21 är vi en F-9-skola. Vi har en personalstyrka på ca 80 personer.

Observatorielundens skola utgår från fyra adresser vid Odenplan, och är en liten skola till antalet klasser. Det lilla i det stora präglar skolans kultur och är något vi värnar om. Vi är kvalitetsmedvetna där våra skickliga medarbetare alltid strävar efter att eleverna ska ha så goda förutsättningar som möjligt och nå så fina resultat som möjligt. Vi skruvar ständigt på kvaliteten och gör vår yttersta för att utveckla verksamheten och förbättra lärmiljöerna. Vi är välutrustade digitalt och alla elever från årskurs 4 har en digital enhet.

Skolans vision: Observatorielundens skola är en skola för alla. Alla elever på Observatorielundens skola ska få en god och likvärdig utbildning. Alla elever ska få möjlighet att nå goda resultat och utveckla sin fulla potential. Alla elever ska behandlas jämlikt och få det stöd de behöver för att lyckas väl.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en legitimerad lärare i tyska där undervisningen kommer att vara i åk 6. Det finns stora möjligheter till samplanering med övriga moderna språklärare.

Kvalifikationer
Du ska ha kompetens i digitala verktyg inom skolans värld och vara en van användare av digitala verktyg i undervisning och i det administrativa arbetet.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
 

 

Dela detta jobb

Lärare tyska åk 6

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen