skoljobb.se

Lärare tyska/eng ref nr 18/116

Ansök nu

Lärare tyska/eng ref nr 18/116

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Hej hej hallå alla lärare därute!
Vi är ett gäng härliga ungdomar som letar efter just dig! Vi går på Kyrkskolan i Söderbärke, Smedjebackens kommun, år 7-9. Vi upptäcker ju en massa viktiga, roliga saker i skolan och nu hoppas vi att Du vill vara med. 

Kyrkskolan i Söderbärke är en 4-9 skola där 4-6 flyttade in i nya fina lokaler hösten 2016. Gå gärna in på vår hemsida www.smedjebacken.se/ Barn och utbildning och läs mer om vår skola. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra arbetslag 7-9.

Kvalifikationer
Grundskollärarexamen. Utbildad lärare gärna med behörighet för undervisning i Tyska, och Engelska.

Personliga egenskaper
Du ska vara positiv, engagerad och duktig på att skapa relationer till alla elever. Du ska även arbeta för att främja gott samarbete med elever, föräldrar och kolleger. 

Vi erbjuder
Vi vill dessutom erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Kontaktinformation
Fredrik Hedlund, Rektor, 0240- 66 04 72

Mikael Backe, Lärarförbundet, 0240 - 66 04 80

Josephine Molin, Rektor, 0240 - 66 04 71

Arbetsplats
Vasagatan 17

777 30 Smedjebacken

Dela detta jobb

Lärare tyska/eng ref nr 18/116

Smedjebackens kommun