skoljobb.se

Lärare, Utö skola

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-03

Ansök nu

Lärare, Utö skola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Vackra Utö skola är en liten F-9-skola med 28 elever. skolan ligger vid skog och hav i Stockholms södra skärgård. Skolan bildar en enhet med fritidshem och förskola. vårt team består för närvarande av tre lärare, en förskollärare, en lärare mot fritidshemmet, en barnskötare samt kock och vaktmästare. Utöver det undervisar lärare från Dalarö skola eleverna både på plats vissa dagar och via länk. I elevhälsoteamet ingår skolsköterska, kurator, skolpsykolog och skolläkare.

Vi söker dig som vill undervisa de yngre åldrarna

För att ta sig till Utö tar man båt från bryggan vid Årsta havsbad. Vi anpassar längden på dagarna utifrån båttiderna vilket gör att man har lite kortare dagar mellan augusti och december och april-juni men får då istället lite längre dagar mellan december och april. Skolan ligger precis vid Spränga brygga så det är smidigt att ta sig dit och hem. Ev. kan bostad ordnas på Utö.  

Arbetsuppgifter

Undervisning av elever i åk F-1.

Som medarbetare hos oss har du höga förväntningar på dina elever och du lägger stor vikt vid samarbete med kollegor, elever och föräldrar. Du är en tydlig kommunikatör.

Att utveckla din undervisning är en självklarhet för dig. Du är nyfiken på aktuell forskning och håller dig uppdaterad på nya rön. Du vågar prova nya saker i undervisningen och att arbeta med formativ bedömning är en självklarhet för dig. Du har utarbetade strategier för hur du ska få varje individuell elev att komma så långt som möjligt. Du är lösningsfokuserad och flexibel.

Du inser värdet av positiva relationer och positiva förväntningar.

Du är van vid att använda IKT i undervisningen.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare, gärna med specialpedagogisk kompetens.

Vi kommer att hålla intervjuer löpande under ansökningstiden och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Kontakt: Michaela Otterström 
0707306776

Facklig företrädare: 
Fackliga representanter nås via växeln 
08-606 70 00

Dela detta jobb

Lärare, Utö skola

Haninge kommun