skoljobb.se

logga

Lärare vid Linköpings Kulturskola slagverk

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-04-11

Ansök nu

Lärare vid Linköpings Kulturskola slagverk

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innehåller undervisning i slagverk som huvudämne. Eleverna är i åldrarna 9-19 år och undervisningen är inriktad på ungdomarnas egna förväntningar, förutsättningar och ambitionsnivå. Tjänsten innehåller även undervisning i orkester och ensemblespel. Vid Linköpings Kulturskola tar vi stor hänsyn till den sökandes egna förväntningar och förutsättningar när vi bygger tjänster så innehållet i detalj kan komma att ändras över tid.

Din arbetsplats

Linköpings Kulturskola är en frivillig skolverksamhet som undervisar ca 3 500 elever i dans, teater, musik samt bild & form. Undervisningen riktar sig till barn och unga i Linköpings Kommun i åldrarna ca 5-20 år.

Kulturskolan har ensembleprofil vilket innebär att all undervisning leder till samspel på olika sätt och i samtliga konstformer.
Undervisningen sker i egna lokaler i Konsert & Kongresshuset men vi har också en omfattande verksamhet i de flesta kommundelarna förutom Kulturskolans egna lokaler i Linköpings Konsert och Kongress.

Kulturskolans administration består av Kulturskolechef, två samordnare samt tre administratörer. Undervisningen utförs av ca 45 lärare.

Du som söker

Vi söker dig med pedagogisk högskoleexamen som slagverkspedagog t ex IE-examen (instrumental- och ensemblelärarutbildningen), eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenhet av undervisning i de ämnen som tjänsten innefattar. Självklart är erfarenhet av arbete vid kulturskola meriterande. 

Har du ett stort engagemang där du tillför entusiasm och energi till ditt arbete kommer du passa bra in hos oss vid Linköpings Kulturskola. Du skapar delaktighet och samsyn kring vår verksamhet tillsammans med elever och kollegor. 

Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga men också att kunna arbeta självständigt både med planering och själva undervisningen. En kreativitet i lärarrollen tillsammans med kollegor och elever ser vi som en självklar framgångsfaktor där nya idéer till både vår verksamhet som din egna undervisning bidrar till skolans utveckling. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vi söker dig som vill vara en del av ungdomars musikaliska utveckling!

Övrig information

Tillträde: 2023-08-14 eller tidigare vid överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 75 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10942

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

logga
Lärare vid Linköpings Kulturskola slagverk

Linköpings kommun