skoljobb.se

Sandbackaskolan är en liten trivsam gymnasieskola med höga ambitioner, vilket betyder att vi också har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi har ca 300 elever och 60 personal som servar 6 nationella program, språkintroduktionsprogrammet, SFI samt vuxenutbildningar inom vård och transport. För att kunna erbjuda sex nationella program med vårt elevunderlag måste vi vara flexibla i vår undervisning. Med start höstterminen 2019 kommer vi köra igång en alpin idrottsutbildning, som också kommer att ställa höga krav på flexibilitet. 

Du kommer samarbeta med, och få stöd av professionella kollegor, på en arbetsplats med ”högt till taket”, där du får stor frihet i hur du lägger upp ditt arbete.

Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten kan också komma att innebära krav på flexibilitet gällande arbetstidens förläggande.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare. Du kommer i huvudsak undervisa inom samhällsprogrammets inriktning mot beteendevetenskap, dvs psykologi, kommunikation, sociologi m.m. 

Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start höstterminen 2019.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.
 
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Visstid 3 - 6 mån    Arvidsjaurs kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 

93381 ARVIDSJAUR
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-05-01
Ange referens: A19Tlan2403
 

Lärare vid Samhällsvetenskapsprogrammet

Regioner
Utgår

2019-05-01

Ansök nu

Dela detta jobb