skoljobb.se

Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På www.livetilysekil får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Beskrivning

Lysekils vuxenutbildning är en del av Campus Väst en samlad utbildningsorganisation för gymnasieutbildning, vuxenutbildning, högskole- och yrkeshögskoleutbildning i Lysekils kommun med ca 600 gymnasieelever och ca 300 vuxenstuderande.

Som lärare på Campus Väst ingår Du i ett arbetslag där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas.

Flexibilitet, kreativitet och nytänkande som drivs av intresset att skapa bra förutsättningar för vuxnas lärande är värdefulla egenskaper.

Arbetsuppgifter

Sfi-lärare möter världen i klassrummet varje dag, spännvidden är därmed mycket stor, alltifrån att ge kortutbildade nyanlända grundläggande läs- och skrivfärdigheter till att undervisa akademiker med lång studievana.

Som lärare i sfi ger du dina elever språkliga redskap för att kommunicera och aktivt delta i vardags-, samhälls- och arbetslivet. Med ditt stöd utvecklar eleverna en språkförmåga som gör att de kan kommunicera både muntligt och skriftligt utifrån sina behov. Undervisningen anpassas till elevernas förkunskaper och förutsättningar.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med 30 hp svenska som andraspråk. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av läs- och skrivinlärning.

God datorvana och intresse av att använda tekniska hjälpmedel i undervisningen

Tjänsten kan ev. kombineras med undervisning i engelska på grundläggande nivå.

Tillsvidareanställning semestertjänst.

Välkommen med din ansökan !

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Lärare Vuxenutbildning SFI

Företag Lysekils kommun
Regioner
Utgår

2018-08-17

Ansök nu

Dela detta jobb