skoljobb.se

Lärarresurs till Söderbymalmsskolan

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-28

Ansök nu

Lärarresurs till Söderbymalmsskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Funderar du på att studera till lärare och/eller har goda kunskaper i svenska/engelska/matematik/NO och SO?

Vår trevliga skola söker nu en lärarresurs som är med den ordinarie ämnesläraren i klassrummet och kan hjälpa eleverna under lektionerna. Är du den vi söker kan vi erbjuda dig ett stimulerande arbete i engagerade arbetslag. 

Tjänsten är en tillfällig anställning under vårterminen 2019, eventuellt med möjlighet till förlängning under höstterminen 2019.

Information om vår skola

Söderbymalmsskolan har cirka 470 elever i årskurserna 7 - 9. Här arbetar ca 70 personal. Vi har ett gemensamt fokus på ökad måluppfyllelse och vi värderar kunskap högt i alla ämnen. Vi har höga förväntningar och mål med tydliga kunskapskrav.

Söderbymalmsskolan är en IT-skola och samtliga elever har egna datorer. Våra elever arbetar i Google-Drive och deras resultat följs upp i det digitala verktyget Schoolsoft. Vi har välutrustade lokaler, med projektorer i alla klassrum.

Vi har en skolsköterska, SYV och tre kuratorer på skolan. Vi har ett aktivt elevråd. Vi har ett trygghetsteam på skolan som agerar direkt om något skulle hända och som även samordnar Söderbymalmsskolans dagar (skolans traditionella temadagar). Vi har profiler i fotboll och häst/ridning.

Vi finns centralt i Haninge och har nära till kollektivtrafik som pendeltåg och bussar. Skolans personal har fri parkering i anslutning till skolan. Haninge kommun erbjuder sina anställda friskvårdskuponger och det finns ett välutrustat gym i kommunhuset som är gratis för kommunanställda. Kommunen äger skidstugor som anställda kan hyra.

Kvalifikationer och villkor för tjänsten
Du har avgångsbetyg från gymnasiet. Du har lätt för att bygga relationer med ungdomar. Du har god svenska i tal och skrift. Du kan förklara muntligt och har en god pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar/barn är meriterande.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan snarast! Observera att intervjuer och anställning sker fortlöpande. Sista ansökningsdag: 2019-03-22.

Tillsättning av tjänsten är under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Tillträdesdag: snarast, enligt överenskommelse  

Kontaktperson: Therese Gärde, rektor (08-6067706 eller therese.garde@haninge.se) eller Susanna Wiberg, bitr rektor (08-6068870 eller susanna.wiberg@haninge.se)

Fackliga företrädare nås via växeln 606 70 00. 

Kontakt: Therese Gärde, rektor 
070-6548089Susanna Wiberg, bitr rektor 
072-5430270

Facklig företrädare: 
Fackliga representanter nås via växeln 
08-606 70 00

Dela detta jobb

Lärarresurs till Söderbymalmsskolan

Haninge kommun