skoljobb.se

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi lärarevikarie

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker lärarvikarier som kan arbeta hos oss när annan parsonal är frånvarande. Detta gäller både under korta och långa perioder. Vi söker dig som är driven, sammarbetsvillig och har intresse av skolan. Viktigt att du har ett bra bemötande och trivs med att coacha ungdomar att nå så långt som möjligt.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare är du också personlig handledare. Du hjälper dem att planera och sätta mål för sina studier och följer upp och handleder dem.

Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan är en grundskola årskurs 6-9 med ca 300 elever. Skolan startade 2013 och ligger på söder i Gävle. Vi har hög nöjdhet hos personal, elever och föräldrar samt goda studieresultat.

Kunskapsskolan Gävle erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Som sökande ska du vara intresserad av att arbeta i skolmiljö, kunna ta dig an elever i alla situationer och coacha dem att nå långt som möjligt. Vi ser som fördel att du är duktig i skolans kärnämnen: Ma, Sv, Eng

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE

Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av undervisning och handledning . Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad. Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016. Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj. Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget. Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet
vikariat

Heltid/deltid

Kontaktpersoner
Rektor Thomas Moberg, mobiltelefon 073-3173450, thomas.moberg@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 30 november 2018

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen. Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress
Rynningsgatan 2 Gävle

Lärarvikarie

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb