skoljobb.se

Lärarvikarie och resurs till Vallhamra skola F-3

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-25

Ansök nu

Lärarvikarie och resurs till Vallhamra skola F-3

Som lärarvikarie kommer du att undervisa i klass och stötta upp i verksamheten efter behov. I arbetet krävs det att du är ansvarstagande och kan leda grupper då du själv kommer att undervisa klasser och kommer att ha en del av ansvaret för elevernas skoldag. Du har ett flexibelt förhållningssätt till arbetstider och är initiativtagande. 

I rollen som resurspedagog kommer du huvudsakligen att stötta och hjälpa elever för att de ska få det stöd som krävs för att tillgodogöra sig undervisningen. Det är viktigt att du har kunskap om att se elevers behov och förmågor för och göra en daglig bedömning utefter deras förutsättningar. Du behöver vara flexibel då behovet hos eleverna kan pendla under dagen.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning inom yrket och/eller relevant arbetslivserfarenhet. Även annan högskoleutbildning är meriterande. Kunskap om och erfarenhet av barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är önskvärt. Vi ser det som meriterande om du har erfarenheter av ledarskap. Du har en god förmåga att samarbeta med personal, elever och föräldrar. Det är viktigt att du är ansvarsfull och kan sätta gränser när det behövs. För att kunna kommunicera med kollegor och elever behöver du behärska det svenska språket väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsplatsbeskrivning

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vallhamra skola F-9 ligger i den södra delen av Sävedalen, Partille kommun, i ett naturskönt område alldeles intill Vallhamra torg som har bra kommunikationer. Totalt har vi ca 900 elever i verksamheten. Vi arbetar i modern lärmiljö, utrustad med det senaste inom digital teknik. Skolan tar pedagogiskt avstamp i värdeorden: Trygg, Rolig, Lärorik. Trygg i bemärkelsen att alla på skolan ska känna trygghet, med betoning på både individens och gruppens ansvar. Genom respekt för varandra och tilltro till allas lika värde, har vi en bra utgångspunkt i vårt väl fungerande likabehandlingsarbete. Rolig i bemärkelsen att lärandet ska vara lustfyllt utifrån den enskilde elevens förutsättningar, vilket skapar stolthet i förhållande till prestation. Lärorik i bemärkelsen att eleven utvecklar goda kompetenser och strategier hos oss och tar med sig dem in i framtiden. Vi söker dig som vill vikariera som lärare och resurspersonal i årskurs F-3.

Kontakt

Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Lärarvikarie och resurs till Vallhamra skola F-3

Partille kommun