skoljobb.se

logga

Lärarvikarie på Centralskolan

Regioner
Utgår

2021-12-02

Ansök nu

Lärarvikarie på Centralskolan

Härjedalens kommun, Bildningsförvaltningen

Vi söker en lärarvikarie till Centralskolan. Hos oss jobbar du i en liten organisation med få medarbetare vilket gör en god arbetsmiljö och ett öppet diskussionsklimat. Vi arbetar med åldersintegrerade klasser vilket skapar stor förståelse och kamratskap mellan olika åldrar. Välkommen med din ansökan! 

Arbetsuppgifter

Lärarvikarie på Centralskolan med huvudansvar för undervisning i årskurs F-3 samt hemkunskap åk 6 inklusive betygsättning åk 6. Andra ämnen eller uppgifter kan bli aktuella i överenskommelse med rektor och arbetslaget.

Kvalifikationer

Ferietjänst, vikariat. Tillträde enligt överenskommelse, dock tidigast 211118. Legitimerad lärare med utbildning inom åldrarna F-6 och ämneskunskap i hemkunskap. Legitimerad förskollärare och utbildad fritidspedagog. Kunskap och erfarenhet om barn i behov av särskilt stöd, pedagogisk fallenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Personliga egenskaper

Du är flexibel, tydlig, plikttrogen, strukturerad och engagerad kring barn och unga. Viktigt att du som söker vill och kan arbeta i arbetslag, dela med dig av dina kunskaper samt ta till dig av andras förslag. Eftersom vi arbetar i åldersintegrerad undervisning är det meriterande om du har erfarenhet av detta.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande jobb i en kommun som är i utveckling. Vi strävar efter att bygga ett team där mångfald, kreativitet och samarbete är viktigt och där vi tillsammans jobbar för att skapa en attraktiv arbetsplats och där vi tillsammans trivs på arbetet. Vi har en öppen och tillåtande kultur där vi gemensamt vågar testa nya idéer. Du har möjlighet till friskvård på arbetstid samt friskvårdspeng. Tillträde enligt överenskommelse.

Dela detta jobb

logga
Lärarvikarie på Centralskolan

Härjedalens kommun