skoljobb.se

Lärarvikarie till år 2 på Mälarhöjdens skola

Ansök nu

Lärarvikarie till år 2 på Mälarhöjdens skola

 

Arbetsplatsbeskrivning

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Mälarhöjdens skola är Stockholms största grundskol F-9. Skolan har 1200 elever och ca 150 personal. Den ligger nära storstaden med goda kommunikationer och nära naturen vid Mälaren. Skolan har höga resultat, god ekonomi och många elever söker till vår skola.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärarvikarie till år 2 med möjlighet till förlängning med start Vt-20. Du drivs av att stimulera och motivera elever att våga, pröva och lyckas. Du ska kunna arbeta och fungera väl i team samt kunna bidra till det kollegiala lärandet. Du planerar, organiserar och prioriterar din lektionsstruktur såväl som övriga uppdrag som ingår i din roll. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har lätt för att skapa goda relationer med din omgivning. Du arbetar i arbetslag med fritidspedagoger och övriga lärare i år 2.

KvalifikationerLärarlegitimation och erfarenhet krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknade.

Dela detta jobb

Lärarvikarie till år 2 på Mälarhöjdens skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen