skoljobb.se

logo

Lärarvikarie till mellanstadiet på Hjortsjöskolan

Ansök nu

Lärarvikarie till mellanstadiet på Hjortsjöskolan

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill arbeta som vikarie på Hjortsjöskolan 4-6 i Vaggeryd.

Välkommen till en trivsam arbetsplats med härliga elever och hjälpsamma kollegor!

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har en stadig tillväxt och är en av länets mest expansiva kommuner. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling. Vi vill ge bra service till våra kommuninvånare och här finns plats för dig som vill göra skillnad.

Arbetsuppgifter

Har du en vilja av att arbeta som lärarvikarie för elever mellan årskurs 4-6? Kanske du funderar på att läsa till lärare i framtiden?
Då kan den här tjänsten vara rätt för dig!

Nu söker vi dig som vill arbeta som lärarvikarie på Hjortsjöskolan. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att vara att undervisa elever på lektionerna, rättning, kopiering, vara rastvärd, promenader till idrott/slöjd och till viss del resurs. Du kommer att arbeta i ett arbetslag tillsammans med utbildade hjälpsamma lärare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en god pedagogisk förmåga och som har en vilja och ett intresse av att undervisa elever i olika åldrar. Vidare är det viktigt att du har god social kompetens, ett stort engagemang och är strukturerad och ordningsam. Som vikarie behöver du även vara flexibel och ansvarsfull.
Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet som lärare.
Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-12

Tidsbegränsad till: 2021-12-22

100%
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   21/114

Lön

Löneform: Månadslön.
individuell lön

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

 

Dela detta jobb

logo
Lärarvikarie till mellanstadiet på Hjortsjöskolan

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen