skoljobb.se

Raoul Wallenbergskolorna är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

Raoul Wallenbergskolan Bromma är en uppskattad F-9 skola i Bromma, med ca 360 elever. RWS Bromma är belägen i hjärtat av Bromma på Beckomberga sjukhus parkområde. Verksamheten drivs i kulturmärkta lokaler, som är vackert belägna mitt i den gamla anrika sjukhusparken. Skolan har parallellklasser i de flesta årskurser och består utav förskoleklass, lågstadium, mellanstadium och högstadium. Vi har ett kompetent fritidsteam och en helt ny skolgård som ger oss stora möjligheter att aktivera eleverna på raster och på fritids.

Vem är du ?
Du ska ha möjlighet att, med kort varsel, vikariera från några timmar till en längre period. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag.

Till Vikarie söker vi i första hand dig som är utbildad eller studerar till lärare, förskollärare eller fritidspedagog. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga och/ eller har annan akademisk utbildning.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Du samverkar med elever, vårdnadshavare och kollegor på ett lyhört sätt och har god samarbetsförmåga. Du bör också känna dig trygg med att hantera en klassrumssituation på egen hand.

För att du ska få arbeta inom barn-och utbildningsverksamheterna måste vi få in ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Du kan hämta information och blanketten från www.polisen.se.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan
Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret på https://roirekrytering.se/lediga-jobb/lararvikarie-till-raoul-wallenbergskolan-bromma/ och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att påbörjas innan ansökningstiden är slut. Sista ansökningsdag är 21 december 2018.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta Administrativ chef på RWS Bromma, Vani Handa, vani.handa@rws.se

Lärarvikarie till Raoul Wallenbergskolan Bromma

Ansök nu

Dela detta jobb