skoljobb.se

Leg. Lärare i Franska 40% Enbacksskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-06-17

Ansök nu

Leg. Lärare i Franska 40% Enbacksskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Enbacksskolan är en F-9 skola med 420 elever i Tensta, strax intill Spånga IP. Närheten till naturen, djuren i Spånga by och torghandeln i Tensta ger möjligheter till många lärande aktiviteter. vi ser oss själva som en lysande stjärna i Stockholms skolhimmel och vi tror att alla elever kan lyckas. Engagemang, samarbete, tydlighet, höga förväntningar och kollegialt lärande är våra vägledande värderingar. vi har ett högt söktryck med många elever som vill börja hos oss. De flesta börjar i förskoleklassen och stannar kvar här under hela sin grundskoletid. Här kan du läsa mer om vår skola: https://enbacksskolan.stockholm.se/. Vi finns även på Instagram.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad lärare i moderna språk/franska med undervisningen förlagd till måndagar och onsdagar. Du har nära samverkan med skolans hela personal. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att du planerar, genomför, utvärderar och säkerställer en högkvalitativ undervisning som skapar sammanhang för eleverna. Du kommer tillhöra ett arbetslag med en grupp dedikerade och engagerade kollegor. Tjänsten är för en legitimerad lärare. Minimikravet är behörighet i franska.

Kvalifikationer

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du motiveras av nära samarbete och lyssnar, kommunicerar samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Genom ditt engagemang skapar du delaktighet och du ser människors olikheter som en tillgång. Du kan på ett effektivt sätt planera, prioritera och genomföra ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I vår skola ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Därför ska alla våra lärare:

• Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov

• Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.

• Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.

• Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Övrigt

Dela detta jobb

Leg. Lärare i Franska 40% Enbacksskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen