skoljobb.se

legitimerad förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-20

Ansök nu

legitimerad förskollärare

Om arbetsplatsen
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Aspnässkolan är en tvåparallellig F-5-skola belägen i centrala Jakobsberg med gångavstånd till pendeltåg. Till verksamheten hör även förberedelseklasser för nyanlända elever samt tre förskolor.
Kastanjens förskola ligger beläget i centrala Jakobsberg med gångavstånd till buss och pendeltåg. Till verksamheten hör ytterligare en förskola.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig förskollärare som vill vara med och utveckla Kastanjens förskola framåt. Vi söker dig med stor ambition, nyfikenhet och glädje till att utveckla förskolans pedagogiska verksamhet i samspel med kollegor och barn. Vi vill att du ser den pedagogiska miljön, leken, och pedagogisk dokumentation som en viktig del i barns lärande och samspel. 
Som förskollärare ser vi att du bedriver och utvecklar verksamheten i enlighet med förskolans läroplan och styrdokument. Du kommer att, tillsammans med dina kollegor leda, planera och arbeta med barns utveckling och lärande. Du ser vikten av att alla i arbetslaget blir delaktiga och att ni arbetar som ett team. 
Pedagogerna har i samråd med vår förskolechef och biträdande förskolechef möjlighet till stort inflytande i vår verksamhet. 
Vårt mål är att alla barn ska känna trygghet med all personal, därav lägger vi stor vikt vid samarbete mellan avdelningarna. 
Vi erbjuder dig bl.a. friskvårdssubvention, pedagogisk handledning, klämdagar, arbetstidsförkortning i samband med helgdagar och många fina erbjudanden/rabatter från förmån Järfälla.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är examinerad förskollärare. Som person är du positiv och har god samarbetsförmåga. Du har även förmågan att skapa goda relationer med bl.a. barn, medarbetare och vårdnadshavare. Du ska vara initiativrik och se möjligheter i det pedagogiska och praktiska arbetet genom att utgå från barnens intresse och erfarenhet. Vi ser också att du är en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagens alla olika situationer genom lek och fantasi. Du behöver också ha goda IKT-kunskaper.

Ansökan
Referensnummer:   A793546

Gör ansökan

Övrigt
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson
Anette Buckard
Tf.biträdande förskolechef 08-58028708
0700025440
anette.buckard@jarfalla.se

Dela detta jobb

legitimerad förskollärare

Järfälla kommun