skoljobb.se

Legitimerad förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Legitimerad förskollärare

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Som Förskollärare hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Som legitimerad förskollärare hos oss på Torps förskoleområde har du huvudansvar för den pedagogiska verksamheten och att undervisning och utbildning sker enligt förskolans styrdokument. Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget stimulera till barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och dess behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Förskolan ska förbereda barnet för fortsatt utbildning.

Arbetslaget fördelar förekommande uppgifter inom laget och utifrån respektive profession. Planering, uppföljning och utvärdering sker utifrån intentionerna i förskolans styrdokument. Med utgångspunkt i arbetslagets pedagogiska dokumentation genomförs ett löpande, systematiskt kvalitetsarbete.

Välkommen till oss
Torps förskoleområde ligger i Bankeryd och består av tre förskolor- Trånghalla förskola, Förskolan Torps Ängar samt Nyarps förskola. Samtliga förskolor präglas av en hög kvalitativ utbildning där alla våra yrkesprofessioner har ett viktigt uppdrag och ansvar. Skogen ligger nära samtliga förskolor och används som en naturlig del i undervisningen. I förskoleområdet finns en rektor samt en biträdande rektor som arbetar i ett nära samarbete med förskolorna.

Hos oss får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Har du ännu inte fått din legitimation eller är i slutet av din utbildning är du också välkommen att söka. Som person medverkar du till ett positivt arbetsklimat, har en mycket god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som förskollärare. Du bidrar till att barnen får en trygg och rolig vardag med många inslag av lärande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten. Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret , handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Urval och intervjuer kan komma att ske före ansökningstidens slut.

Vill du veta mer?
Rektor Annica Lagander, tel. 036-10 26 07
Biträdande rektor Cecilia Enarsson, tel. 036-10 35 57
Facklig företrädare Ann Renberg, tel. 036-10 71 94 

Dela detta jobb

Legitimerad förskollärare

Jönköpings kommun