skoljobb.se

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Säbyskolan är en F-9 skola som ligger centralt i Salems kommun. Vi har cirka 450 elever och vi är runt 60 personer som arbetar i skolan.

 

Inledning

Vi på Säbyskolan är sällan nöjda. Vi vet att vi gör ett gott jobb varje dag, men vi vet också att alla kan nå längre. Detta genomsyrar hela vår verksamhet, från det enskilda lärtillfället i klassrummet till skolledningens arbete. För att kunna leva som vi lär utgår vi från ett ständigt reflekterande arbete där varje enskild elev och personal ges förutsättningar för att ha nått längre på fredagen än de hade på måndagen.

Säbyskolan befinner sig i ständig utveckling av verksamheten. Elevhälsoarbetet är organiserat och strukturerat i ett kollegialt lärande, där elevhälsopersonal, fritidspersonal och undervisande lärare jobbar systematisk tillsammans.

Skolledningens primära roll är att leda detta pedagogiska utvecklingsarbete och vara aktivt närvarande i att systematiskt utveckla undervisningen, elevhälsan och trivseln ur alla aspekter, tillsammans med pedagogerna. Som grundlärare i fritidshemmet (fritidspedagog) blir du också blir det du som leder och stöttar ditt arbetslag och vi söker därför medarbetare som ser resultatanalys, reflektion och utvärdering av sin egen verksamhet som naturlig process. Vi är inne i en digitaliseringsprocess där målet är att digitala lärplattformar ska utgöra ett internaliserat verktyg i såväl planering och genomförande som systematisk uppföljning av undervisningen.

På Säbyskolan arbetar ett kompetent och drivet kollegium som är lösningsfokuserade, hjälpsamma och vill samarbeta. Vi har en stark ansvarskultur. Skolan och fritidshemmen ska samarbeta kring barnen lärande och utveckling. Tillsammans hjälps vi åt och delar med oss av både våra framgångar men även av våra bästa misstag. Allt behövs för att nå längre. Alla som arbetar här, elev-pedagog-ledning tar ansvar för lärandet och har som målsättning att alla elever kan och vill lyckas.

Arbetsbeskrivning

Du ingår arbetslag Fritids. Du samverkar med arbetslag F-3 eller med arbetslag 4-6 och deltar i deras möten. Det innebär att du tillsammans med lärare i F-3 eller 4-6 tar ansvar för och utvecklar elevernas olika förmågor men ur ett fritidshemsperspektiv med fokus på just det specifika uppdraget. Du har även ansvar för rastverksamhet som gynnar elevernas utveckling och samplanerar tillsammans med andra kollegor. Du, tillsammans med arbetslaget, planerar, genomför och utvärderar Fritidslagets handlingsplan.

Till dig som just läst ovanstående text och känner att du vill vara en aktiv del av det utvecklingsarbete som bedrivs här på Säbyskolan: missa inte chansen att söka tjänst hos oss.   
 

Kvalifikationer

Vi söker 1 st legitimerade lärare mot fritidshemmet (utbildade fritidspedagoger).

 

Meriterande

Vi söker gärna dig som har ämnet Bild och formgivning eller Slöjd i din legitimation.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, Heltid
Startdatum: 2021-01-08 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2020-12-04

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Shabo Rhawi

Rektor

 

shabo.rhawi@salem.se

Legitimerad Grundlärare mot fritidshemmet (fritidspedagoger)

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-12-04

Ansök nu

Dela detta jobb