skoljobb.se

Legitimerad lärare åk 4-6 i musik och/eller engelska Fäladsskolan

Företag Lunds kommun
Regioner
Utgår

2018-12-19

Ansök nu

Legitimerad lärare åk 4-6 i musik och/eller engelska Fäladsskolan

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Norra Fäladen är ett bostadsområde som sjuder av liv och präglas av en stor barn- och ungdomsverksamhet. Det finns ett aktivt kulturliv, fantastiska naturområden, fritidsgård, föreningar och en mångfald av förskolor och skolor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en driven grundskollärare till Fäladsskolan som tillhör Norra Fäladens skolområde. Skolan har höga ambitioner och arbetar efter skolområdets verksamhetsidé Vi är framtiden! På Norra Fäladen strävar vi efter att all verksamhet ska genomsyras av kreativitet, öppenhet, samarbete och hög digital kompetens. Arbetssättet ska ske i en innovativ lärmiljö och vara på riktigt för barn och elever, här hjälper de digitala verktygen oss att uppnå våra mål. Fäladsskolan är en skola i framkant, där utveckling har blivit en del av kulturen. Skolan har framför allt arbetat mycket med bedömning för lärande (BFL), digital utveckling och kooperativt lärande (KL). Alla elever på skolan har 1:1 med iPad och all pedagogisk personal är på väg att bli Apple teacher (bevis på genomgången kompetensutveckling av Apples core-appar). Vi är intresserade av ny forskning och alla är medskapande i skolans utveckling. Kreativitet, samarbete och den digitala utvecklingen är våra flaggskepp.

Vi behöver lärare som undervisar i musik och engelska. Du är välkommen att söka även om du endast vill undervisa i ett av ämnena. Tjänsten är på deltid och omfattningen är beroende på ämneskombinationen.


KVALIFIKATIONER
I arbetet ingår sedvanliga lärararbetsuppgifter.
I din ansökan och vid en eventuell intervju är det viktigt att du beskriver dina förmågor i mötet med eleverna, i ledarskapet och i samverkan med andra. Förmågan att analysera och reflektera över egna insatser och verksamhetens innehåll har stor betydelse för kvalitén i skolan.

Du arbetar i ett arbetslag där ni gemensamt ansvarar för att eleverna och verksamheten utvecklas och att varje elev ges bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande. Du ska tillsammans med övrig personal driva en verksamhet som hjälper eleverna att bli trygga, kreativa och nyfikna

Du ska vara väl förtrogen med läroplanen Lgr 11 och skollagen. Vi strävar efter att elevuppgifterna ska vara verklighetsförankrade utanför skolan. Skolan använder digitala verktyg och multimediavana krävs.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ditt arbete ska genomsyras av nyfikenhet, kreativitet och medvetna val.


ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Sysselsättningsgrad: 65-80%
Ange löneanspråk i ansökan

Urval sker dock löpande.

Dela detta jobb

Legitimerad lärare åk 4-6 i musik och/eller engelska Fäladsskolan

Lunds kommun