skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Mariehällsskolan är en nybyggd skola som öppnades 2014 i Annedal, Bromma. Här arbetar ca 100 personer med våra 570 elever i årskurs F-6. Vi som arbetar i Mariehällsskolan är mycket engagerade och vi har ett genuint fokus på hela dagens lärande. Vi utvecklar tillsammans metoder som stödjer alla elevers lärande. Vi har från början arbetat medvetet för en skola med god sammanhållning och lärmiljö för både vuxna och elever, där alla ska känna sig välkomna. Skolan har ljusa lokaler, ett skolbibliotek och egen restaurang. Under våren bygger vi ut vår digitala lärmiljö och blir en 1:1 skola. Vårt fokus är att göra undervisning och utbildning tillgänglig för alla elever genom ett förebyggande elevhälsoarbete med ett starkt elevhälsoteam. Vid Mariehällsskolan tar vi tillvara varandras kompetenser, olikheter och styrkor. Vi vågar utmana, förändra och förädla de kunskaper som utgör morgondagens möjligheter.

Arbetsbeskrivning

Du planerar, genomför och utvärderar undervisning i årskurs 4-6. Du ingår i ett arbetslag där lärare, specialpedagoger och fritidspersonal samarbetar tillsammans kring våra elever. Tjänsten innebär mentorskap för elever i den årskurs du undervisar i. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurs 4-6 i matematik, NO-ämnen och teknik. Meriterande är om du har behörighet i bild för åk 4-6. Vi ser gärna att du har erfarenhet av betygssättning.

Som person har du lätt för att samarbeta och ser det som en självklarhet att arbeta kollegialt med planering av undervisningen. Du samverkar med elever, kollegor och vårdnadshavare på ett smidigt och lyhört sätt. Du arbetar strukturerat mot mål och resultat och är driven och självgående. Genom ett tydligt ledarskap gör du eleverna delaktiga både i din undervisning och i din planering så att en trygg och tillgänglig lärmiljö skapas. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. 

Vi har höga förväntningar på dig och ditt engagemang och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder dig

en utvecklingsorienterad arbetsplats där vi systematiskt arbetar med förbättringar och kvalitet
kompetensutveckling
friskvårdsbidrag
ändamålsenliga och moderna lokaler
Är du den vi söker? Då är du välkommen att snarast skicka in din ansökan. Vi läser ansökningar och börjar intervjua redan under ansökningstiden.

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Våra lokaler är tillgängliga och användbara för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    12 augusti 2019
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2190

Kontakt    
Johanna Stjernlöf, biträdande rektor, 076-1232772
Facklig företrädare    
Rita Balint, Lärarförbundet, 08-50832700
Rebecka Kantor, LR, 08-50832700
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Legitimerad lärare åk 4-6 MA/NO till Mariehällsskolan

Ansök nu

Dela detta jobb