skoljobb.se

Legitimerad lärare i dans

Ansök nu

Legitimerad lärare i dans

 

 

Arbetsplatsbeskrivning

Södra Latin är en gymnasieskola som präglas av en kulturell profil och ett vetenskapligt förhållningssätt i en trygg och trivsam miljö mitt på Södermalm. Skolan har utbildningar som håller hög nivå inom musik, dans, teater, bild och formgivning samt naturvetenskap, samhällsvetenskap.
Respekten för varandra och rätten att vara sig själv värderar vi mycket högt på vår skola.
Vi har ca 1100 elever och skolan leds av tre rektorer med ett gemensamt ansvar för skolan och individuella ansvar för de olika programmen.
                     

 


Arbetsbeskrivning

Södra Latins gymnasium söker en skicklig, engagerad och erfaren legitimerad lärare i Dans på det estetiska programmet.
Som lärare på Södra Latins gymnasium har du ett tydligt och tryggt ledarskap med hög tilltro på elevens förmåga att lära sig, du planerar en varierad undervisning och den är differentierad efter elevgrupp, du arbetar aktivt med framåtsyftande återkoppling till eleverna för att eleverna ska nå så långt som möjligt, du utvärderar, analyserar och reflekterar du tillsammans med dina kollegor och elever över din
undervisning för att fortsätta att utveckla den. 


 
Kvalifikationer

Du är legitimerad och ditt huvudämne är balett. Du är en  engagerad lärare med goda ämneskunskaper som har förmåga att entusiasmera dina elever. Ditt ledarskap är tydligt och tryggt vilket gör att du skapar arbetsro och ett studiefrämjande arbetsklimat. Att ha en god dialog med eleverna ser du som en självklarhet.
Du har erfarenhet av arbete som mentor och är engagerad i elevernas personliga mål och utveckling.
På Södra Latins gymnasium har varje elev en egen dator vilket innebär att du förväntas behärska de vanligaste programvarorna och att du aktivt kan arbeta med IT i undervisningen. Du har erfarenhet av att arbeta i en skolplattform.

 

Dela detta jobb

Legitimerad lärare i dans

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen