skoljobb.se

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Bobergsskolan är en nybyggd och modern skola i Norra Djurgårdsstaden på Östermalm. Skolan blev utnämnd till årets skolbyggnad 2020 och har fantastiska lokaler. Skolan är i en växande fas och till hösten 2023 kommer skolan att vara en fullt utbyggd F-9-skola med cirka 840 elever och vi behöver därför även växa i vår personalgrupp. Skolan är en mycket populär skola där vår värdegrund bygger på att vi gör varandra bättre. Vi har personal som trivs och vår medarbetarenkät har värden som ligger i topp bland stadens grundskolor. Vi har ett eget kök som lagar riktigt bra mat som uppskattas av både elever och medarbetare. Vi är nu i behov av en lärare med inriktningen idrott och hälsa samt engelska för undervisning i årskurs 7 och 9.

Läs mer om skolan på Bobergsskolan, F–8 - Stockholms stad (grundskola.stockholm)

Vi finns även på Instagram: bobergsskolan

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara för undervisning i idrott- och hälsa i årskurs 7 och 9 samt engelska i årskurs 7. Du kommer att ingå i årskurslaget i årskurs 7 där du även är mentor för en elevgrupp i denna årskurs. Vi söker dig som har ett tydligt ledarskap och där du sätter god undervisning och kunskap i fokus. Att du förstår värdet av det relationella arbetet med eleverna ser vi som en självklarhet. Vår värdegrund bygger på att vi gör varandra bättre och att vi gör det tillsammans! Vi har höga förväntningar på varandra och vår vision är att vara den bästa skolan för varje elev och samtidigt den bästa arbetsplatsen för varje medarbetare.

Du planerar, organiserar, prioriterar och analyserar din lektionsstruktur såväl som övriga uppdrag som ingår i din roll på ett effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer


Då alla våra lärmiljöer är utrustade med Smartboard är det en fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat med Smartboard i din undervisning.
 

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Legitimerad lärare i IDH och EN till Bobergsskolan på Östermalm!

Regioner
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Dela detta jobb