skoljobb.se

Legitimerad lärare mot fritidshem

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2023-09-29

Ansök nu

Legitimerad lärare mot fritidshem

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Välkommen att utvecklas med oss

Höglundaskolan är en F-6 skola som har drygt 500 glada och kunskapstörstiga elever och cirka 60 engagerade och kompetenta medarbetare som alla tillsammans arbetar utifrån vår vision "Kunskapsglädje och framtidstro. Vi kan, vi vill, vi vågar".

Våra elever och/eller deras vårdnadshavare kommer från världens alla delar. Därför är det viktigt att du är kulturmedveten och intresserad av att aktivt arbeta för elevens språkutveckling. 

Vår skola som byggdes för 10 år sedan är vackert utformad och de ljusa, moderna lokalerna bjuder in till lärande och möten mellan människor. I ett socioekonomiskt tufft område som vårt är det viktigt att skolan andas kunskap och trygghet som grund för att våga och vilja utvecklas. Detta kräver också ett medvetet, målinriktat och tidvis hårt arbete, men den dagliga belöningen från elevernas framgångar och stolthet när de lyckas, gör att vi väljer att jobba på Höglundaskolan.

Ditt uppdrag

Som fritidslärare/pedagog kommer du att ha en central roll för att kvalitetssäkra verksamheten och ansvara för att utveckla fritidshemmet. Du finns med hela dagen och får en helhetsbild hur eleven och gruppen fungerar i klassrummet och i fritidsverksamheten.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad fritidslärare/pedagog. Du är en tydlig och trygg ledare som med glädje och kreativitet ser till elevernas lärande. Vi förväntar oss att du har en tydlig elevfokus där du ser den kompetenta eleven och att du ser möjligheter snarare än hinder. Du kan koppla fritidsverksamheten till Lgr 22 och klassrumsundervisning. Meriterande är om du har idrottsinriktning och erfarenhet av elever med särskilda behov. 

Du är en lagspelare som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ditt engagemang på skolan samt bidrar till en tillåtande miljö, i vilken man vågar misslyckas och be om hjälp. Du är inte främmande för att prova nya vägar i din roll.

Villkor
Hos oss får du spännande utmaningar och engagerade arbetskamrater samt friskvårdsförmåner.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Så snart som möjligt

Löneform: Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100 %

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2023/534

Kontakt: Maria Ohlsson
08-6068415Teréz Miklos
08-6067920

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-6067000

Publicerat: 2023-08-28

Sista ansökningsdag:
2023-09-29

Dela detta jobb

Legitimerad lärare mot fritidshem

Haninge kommun