skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning

Sköndalsskolan ligger i det natursköna och starkt expansiva området Sköndal med närhet till Drevviken. Skolan har ca 500 elever i årskurs F-6 med integrerade fritidshem och fritidsklubb. Personalen är organiserad i arbetslag där vi tillsammans tar ansvar för elevernas kunskapsinhämtning och sociala utveckling utifrån ett inkluderande och salutogent förhållningssätt. Vi har ett väl utvecklat samarbete mellan förskoleklass, fritidshem/fritidsklubb och skola. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje!


Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i och ansvara för en särskild undervisningsgrupp i årskurserna F-6. Elevantal och vilka årskurser eleverna tillhör är flexibelt och kommer att variera utifrån de behov som finns hos våra elever. I gruppen ingår elever som är i stort behov av särskilt stöd. I uppdraget ingår det att stötta eleverna under hela skoldagen och på fritids. Det krävs också ett nära samarbete med vårdnadshavare, speciallärare, fritidspersonal med fler.
Arbetstidens förläggning kan beroende på elevernas behov variera, och förläggas med start från 06:30 samt vissa dagar med avslut kl.18:00.

 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs F-6. Det är önskvärt om du har några års erfarenhet av arbeta med åldersintegrerad klasser samt verka på fritidshem.
Kompetens och erfarenhet av att arbeta med elever inom NPF-området. Vi ser gärna att du har erfarenhet CPS. Som person är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samt har en god ledarskapsförmåga, där du även tidigare har handlett eller coachat kollegor inom NPF.

Vidare har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat samt har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden. 
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    190812
Antal lediga befattningar    2
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2031

Kontakt    
Jesper Tornebjer, 0850847301
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Legitimerad lärare till särskild undervisningsgrupp - Sköndalsskolan

Regioner
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Dela detta jobb