skoljobb.se

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Mitt i det mångkulturella Järvafältet finner du den fantastiska Kvarnbyskolan vars vision är att vara Rinkebys bästa skola för varje elev som går här, detta genom trygghet, kommunikation och lärande. När du kommer till oss möts du av en fascinerande mångfald såväl bland våra elever som bland vår personal, där du uppmuntras att tänka utanför boxen, vilket vi ser som en positiv vardaglig utmaning. Kvarnbyskolan är en skola med ca 320 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. När våra elever kliver in i klassrummet finner de en anpassad, digitaliserad lärmiljö som erbjuder trygghet, inspiration, trivsel och lärande. Eleverna på Kvarnbyskolan undervisas av akademiska, kompetenta och behöriga lärare samt fritidssamverkare. Som komplettering erbjuds elever också extra stöd på skolans studio vilken bemannas av specialpedagoger, förstelärare och ämneslärare. All undervisning på skolan präglas av ett språkutvecklande arbetssätt. Alla elever på Kvarnbyskolan har schemalagd läxhjälp. Redan från förskoleklass läser eleverna engelska. Vi har ett gediget skolbibliotek som integreras i undervisningen. På Kvarnbyskolan arbetar vi tillsammans för en trygg skola där alla elever ges möjligheter att utvecklas och känna sig respekterade. Vår skola ligger centralt i Rinkeby och har nära till Järvafältets grönområden.

http://kvarnbyskolan.stockholm.se

Arbetsbeskrivning

Som slöjdlärare på Kvarnbyskolan kommer du ha din undervisning på låg- och mellanstadiet. Du förväntas ha höga förväntningar på våra eleverna och deras förmåga att utvecklas. I din roll ingår det att planera, genomföra och följa upp din verksamhet enligt läroplanens mål. Du kommer att samarbeta med en slöjdlärarkollega samt övriga i arbetslaget. Tillsammans med dina kollegor förväntas du aktivt delta i det kollegiala lärandet inom vårt pågående systematiska kvalitetsarbete, tillsammans planera och sambedöma, samt utvecklas med dem. Undervisningen ska präglas av trygghet, kommunikation och språkutvecklande arbetssätt för att på så vis säkerställa att eleverna når kunskapsmålen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i slöjd. Vi ser det som meriterande att du även är behörig i exempelvis svenska som andra språk och/eller matematik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med elever på låg- och mellanstadiet. Du har god förståelse för elevers olika förutsättningar och anpassar din undervisning därefter. Som medarbetare på Kvarnbyskolan tar du ansvar för ditt arbete, är flexibel och kan ställa om ditt förhållningssätt när omständigheterna kräver det, samt engagerad. Som slöjdlärare är det viktigt att du är stabil, kreativ samt mål- och resultatorienterad. I din lärarroll är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, är relationsskapande, kommunikativ, tydlig och pedagogisk. Arbetet förutsätter att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket och har god digital kompetens (planeringar, undervisning, omdömen, bedömning, möten...).

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Legitimerad och behörig slöjdlärare till Kvarnbyskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-04-03

Ansök nu

Dela detta jobb