skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Eriksdalsskolan hittar du mitt på Södermalm nära vackra Årstaviken. Här går cirka 1150 elever från förskoleklass till år 9 och ungefär 180 personer arbetar här. Vi har rymliga och funktionella lokaler, en fantastisk skolgård och tillgång till konstgräsplan, skridskobana och Eriksdalsbadet i vårt närområde samtidigt som vårt läge på Södermalm är nära stadens puls, utbud av muséer och parker. Vår skola är i en spännande fas där vi arbetar med skolutvecklingsfrågor gällande kollegialt lärande, gemensamma förhållningssätt och IKT. Vi har genomfört fortbildningssatsningar inom IT, språkutvecklande arbetssätt och HBTQ. Tillsammans har skolans lärare utvecklat goda mötesstrukturer för samplanering och kollegial utveckling i gemensamma konferenser för personalen i hela skolan i ett åk F-9-perspektiv. Läs gärna mer här: https://eriksdalsskolan.stockholm.se På TSK går cirka 40 elever från 1-9 uppdelade i mindre grupper. TSK är en del av Stockholm stads CSI-verksamhet vilket innebär att eleverna kommer från olika skolor i Stockholmsområdet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad speciallärare i matematik till vår tal- och språkklass (TSK). Du kommer tillsammans med två andra spec.lärare och övriga lagmedlemmar ansvara för den specialpedagogiska undervisningen på TSK.

Kvalifikationer

Du är legitimerad speciallärare med matematik som inriktning.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Under VT-19
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Stockholm
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2019/684

Kontakt    
Andreas Kihlberg, 0850840561

Facklig företrädare    
Per Sahlström, per.l.sahlstrom@stockholm.se

Sista ansökningsdag    2019-02-20
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Legitimerad speciallärare matematik TSK Eriksdalsskolan

Regioner
Utgår

2019-02-20

Ansök nu

Dela detta jobb