skoljobb.se

logo

Legitimerade lärare till vikarietjänst i Stockholm

Företag Bemannia AB
Regioner
Utgår

2024-05-10

Ansök nu

Legitimerade lärare till vikarietjänst i Stockholm

Är du intresserad av ett flexibelt extrajobb där du får inblick i olika verksamheter? Skicka in din ansökan idag!

Om uppdraget

Som lärarvikarie hos Bemannia arbetar du ambulerande på olika grundskolor och/eller gymnasium i norra Stockholm bl.a Danderyds kommun och Vallentuna kommun. Du ersätter skolans ordinarie personal vid akuta behov och blir bokad med kort varsel. Vikariatens längd varierar från enstaka dagar till längre vikariat. Du väljer själv vilka dagar i veckan du vill arbeta och vi matchar dig med uppdrag som passar din tillgänglighet och kvalifikationer.

Dina arbetsuppgifter

Som lärarvikarie ersätter du den ordinarie personalen och dina arbetsuppgifter innefattar;

  • Att ansvara för och leda undervisning enligt en färdig planering

  • I vissa fall själv planera lektioner

  • Att vara rastvakt förekommer

Arbetet innebär ingen övrigt dokumentation eller föräldrakontakt.

Dina kvalifikationer

  • Lärarexamen och lärarlegitimation

  • Tillgänglig för arbete minst 2 vardagar per vecka

  • Kunna bli bokad på uppdrag samma morgon

  • Bekväm med en resväg upp emot en timme till arbetet

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia ser vi till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du en introduktionsutbildning där du får verktyg för att leda och lära andra. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.  

 

Dela detta jobb

logo
Legitimerade lärare till vikarietjänst i Stockholm

Bemannia AB