skoljobb.se

Lernia söker utbildare till vår kockutbildning

Företag Lernia
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Lernia söker utbildare till vår kockutbildning

Lernia Utbildning i Karlstad söker nu utbildare till vår utbildning med inriktning Kock. Hos oss kommer du vara en viktig del i att utbilda vuxna till arbete eller högre utbildning.

Formell kompetens

Vi söker dig som:

  • Är Kock med gedigen erfarenhet.
  • Är pedagogiskt lagd.
  • Yrkeslärarexamen är starkt meriterande.
  • Har du kunskap /erfarenhet från Bageri är det meriterande. 

Vi söker dig som vill arbeta med att utbilda, stimulera och leda våra kursdeltagare i deras lärande. Utbildningen varvar de praktiska avsnitten med teorigenomgångar och individuella studier/fördjupningar. Du kommer att ingå i ett engagerat arbetslag med hög kompetens och erfarenhet inom arbetsområdet.

Som utbildare tar du aktiv del i utbildningen i dess helhet vilket innebär såväl planering och genomförande som uppföljning av utbildningen.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du har god pedagogisk förmåga och gillar ett högt tempo. Du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du kommer att fungera som mentor för våra elever och arbeta proaktivt för att skapa trivsel och gemenskap.          

Då eleverna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov behöver du arbeta självständigt och med stor flexibilitet.

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort

Tillsvidare på heltid/deltid med placering i Karlstad.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta verksamhetschef Susanne Fredell Engström, Tel: 076 785 76 29 eller Mail: susanne.fredell@lernia.se

En av våra grundläggande värderingar är lika och unika, vilket innebär att vi strävar efter mångfald i vår verksamhet. Därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Besök gärna på www.lernia.se. 

Dela detta jobb

Lernia söker utbildare till vår kockutbildning

Lernia