skoljobb.se

Lernia Utbildning söker lärare i matematik

Företag Lernia
Regioner
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Lernia Utbildning söker lärare i matematik

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning erbjuder utbildnings- och matchningstjänster till individer via arbetsförmedlingar, kommuner och myndigheter. Vi söker nu en ny lärare inom matematik till vår verksamhet i Liljeholmen i Stockholm. Arbetet kräver att du har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling. Du kommer arbeta i ett arbetslag där du undervisar i matematik och fungerar som mentor för våra deltagare.

Din bakgrund

Vi söker dig som är behörig lärare i matematik, om du är behörig lärare i fler ämnen än matematik så är det meriterande. Vidare har du erfarenhet av vuxenutbildning samt har tidigare arbetat med flexibel undervisning. Grundläggande datakunskap är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet.

Personliga egenskaper

Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ska se möjligheter, ha god pedagogisk förmåga och gilla när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor, är ansvarstagade som person och som arbetar för att skapa trivsel och gemenskap.

Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet.  Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning med omfattning 50-100 % med placering i Liljeholmen, Stockholm.

Tillträdesdag

Omgående enligt överenskommelse.

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Lars Kristensen; Tel: 072-254 71 79 eller Mail: lars.kristensen@lernia.se

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad.

Våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika.

Besök gärna www.lernia.se

Dela detta jobb

Lernia Utbildning söker lärare i matematik

Lernia