skoljobb.se

Logoped till Tellusborgsskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-11-29

Ansök nu

Logoped till Tellusborgsskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Tellusborgsskolan är en kommunal skola med kulturprofil för elever i åk 6-9. Vi har i dagsläget ca 690 elever.

https://grundskola.stockholm/hitta-grundskola/grundskola/tellusborgsskolan-6-9/

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Logoped som har erfarenhet av att arbeta i skolan. Som logoped hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med elever, lärare och andra kollegor samt vara en del av elevhälsotemat och elevhälsans arbete. Vi söker dig som är van att skriva och aktivt delta i arbetet med pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram samt är van att arbeta med att stötta elever både enskilt och i grupp. Du ska också ha erfarenhet av att samverka med pedagoger kring att utveckla arbetet med ledning och stimulans i klassrummet samt en mer tillgänglig lärmiljö. Vi förväntar oss också att du är van att arbeta självständigt, men också vara en viktig del i EHT-teamet där även speciallärare, kurator, skolsköterska, skolpsykolog och biträdande rektor ingår. Du förväntas därmed vara en naturlig och viktig del i hela skolans elevhälsoarbete, både vad gäller det hälsofrämjande, förebyggande och åtgärdande arbetet.
Som person förväntar vi oss att du är bra på att kommunicera och att du värnar om goda relationer med elever, vårdnadshavare och personal samt att du har en vilja att agera förebild för medarbetare och en drivkraft att vara med och utveckla vår skola.

Kvalifikationer

Du ska ha vana att arbeta i skolan utifrån din profession och vara en del av elevhälsoteamet. Du ska ha vana av att arbeta med både främjande, förebyggande och åtgärdande insatser. Det är också meriterande att du är förtrogen med skolans arbetsgång och dokumentation rörande till exempel pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och följande kompetenser:
Du har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer då arbetet innebär många kontaktytor med elever, personal och vårdnadshavare.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Anställningsform

     Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     20210110

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Stockholm

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/6732

Kontakt

  • Maria Rosell, 0850822745

  • Maria Rosell, 0850822745

Publicerat

     2021-11-15

Sista ansökningsdag

     2021-11-29

Legitimationskrav

     Logoped

Utbildningskrav

     Högskola/universitet

Dela detta jobb

Logoped till Tellusborgsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen