skoljobb.se

Ma/NO lärare, 7-9

Företag Orsa kommun
Regioner
Utgår

2023-06-16

Ansök nu

Ma/NO lärare, 7-9

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. Här finns vildmark runt knuten och kulturen i centrum. I Orsa gör vi saker tillsammans på ett enkelt sätt med nära samverkan och korta beslutsvägar. I Orsa skapar vi med människor, inte för, här finns livskvalitet och vi gör saker möjliga. I Orsa finns gemenskap, mod och skaparkraft.

Verksamhetsområdet Lärande har uppdrag att vara service-, samordnings- och ledningsstöd inom förskola, fritidshem, grundskola, integrerad särskola, elevvårdsteam och musikskola.

Våra grundskolor präglas av trygghet och trivsel. Eleverna ska stimuleras till kreativitet, möjlighet till rörelse, fantasi, nyfikenhet samt lust att lära och begåvning uppmuntras och utmanas.

Arbetssätt och arbetsformer ska anpassas och utvecklas efter individens och gruppens förutsättningar och behov så att självkänsla och medkänsla kan utvecklas och stärkas.

Vår verksamhetsidé är att skapa ett gott lärande i en trygg miljö där alla ska lyckas!

Inför höstterminen 2023 söker vi en behörig och legitimerad lärare som ska undervisa i matematik samt no-ämnen.

Utöver ämnesundervisning ingår mentorskap där man tillsammans med en kollega har huvudansvaret för en klass och delar på ansvaret för eleverna. 

Du kommer också att ingå i ett arbetslag där ni kollegor tillsammans skapar en helhetssyn kring elevernas studiesituation och kunskapsutveckling.

Vi har gjort medvetna utvecklingssatsningar och vår strategi är att ha få men uthålliga satsningar. Under läsåret arbetar vi med följande tre SMARTA mål:

  • Ökad måluppfyllelse i matematik

  • Ökad måluppfyllelse i svenska/sva

  • Ökad upplevd studiero

Vi söker dig som är legitimerad lärare mot grundskolans senare år och vill vara med i vår satsning för ett gott lärande.  

Du är en person som skapar lugn, trygghet och struktur i gruppen och i verksamheten. 
Du är professionell i ditt bemötande och i din kommunikation.
Du har en grundsyn som innebär att alla elever kan och vill lyckas.
Du är fylld av idéer och vill tillsammans med dina kollegor utveckla skolan och det långsiktiga arbetet i ambitionen att bli bland de bästa.

Rekrytering sker löpande och tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Ma/NO lärare, 7-9

Orsa kommun