skoljobb.se

Ma/NO lärare i åk 4-6, Raus Planterings skola

Ansök nu

Ma/NO lärare i åk 4-6, Raus Planterings skola

Helsingborg är platsen för skapande och engagemang. Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Raus Planterings skola är en F-6 skola med ca 220 elever. Skolan ligger mitt i ett levande bostadsområde i södra delarna av Helsingborg.
Vi har behöriga lärare på skolan och all personal på skolan är engagerad och vill göra skillnad. #ramarochkramar.

På skolan har vi eget bibliotek med en egen bibliotekarie. Vår bibliotekarie är en viktig resurs inte minst för dig som pedagog. Alla våra elever är författare och finns i vårt digitala bibliotek - Plantioteket. Vi har även litteraturpedagog och IKT-pedagog. Här arbetar vi fokuserat med språket som nyckeln till våra barns utveckling. Våra pedagoger arbetar med ett systematiskt språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen.

Alla elever i åk 4-6 är med och skapar en föreställning varje läsår genom att välja mellan olika inriktningar på vår profil. Du kan läsa om den på vår hemsida: https://rausplanteringsskola.helsingborg.se

Som medarbetare på skola förväntas du vilja vara med och utveckla vår skola.

ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver en lärare som är behörig att undervisa i matematik och NO. Önskvärt är att du även har behörighet att undervisa i teknik.

Du kommer att ingå i arbetslaget 4-6 och vara klasslärare i team med annan lärare. Arbetslaget har ett gemensamt ansvar för eleverna i åk 4-6 och träffas varje vecka både för att planera och utveckla undervisningen.

På skolan lägger vi stor vikt vid att eleverna förstår vilka förmågor de arbetar med och att pedagogerna samplanerar. Vi arbetar aktivt med ett språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen. Vi har Vägledd Läsning två gånger i veckan och då har du en egen läsgrupp med elever som läser på samma nivå. Se gärna filmen på vår hemsida
om Vägledd Läsning. En gång i veckan har lärare på skolan pedagogisk dialog där vi tillsammans utvecklar skolan i ett f-6 perspektiv både i ämneslag och hela kollegiet tillsammans.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare och du är behörig att undervisa i ma och NO årskurs 4-6 och är intresserad av att arbeta språkutvecklande i alla ämnen.

Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete, inklusive pedagogisk dokumentation.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder digitala verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer. Du följer aktivt med i forskning och utveckling.

Du har erfarenhet av att synliggöra kvalitet och likvärdighet, vad som görs, varför och vad det leder till. Genom att planera, följa upp, analysera, dokumentera och utveckla utbildningen skapar och delar du med dig av kunskap om vad som leder till högre måluppfyllelse.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Ma/NO lärare i åk 4-6, Raus Planterings skola

Helsingborgs Stad