skoljobb.se

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Holstagårdsskolan är en F-9-skola belägen i ett naturskönt område i Helsingborgs norra del, Laröd. Personalen är organiserad i arbetslag, vilka präglas av positivt engagemang. Viktiga värden för oss på Holstagårdsskolan är att skapa ett elevnära ledarskap med trygga relationer och elevens delaktighet som bas.

ARBETSUPPGIFTER
Söker du efter nya utmaningar och vill arbeta i mellanstadiet? Holstagårdsskolans elever behöver fler lärare!

Här välkomnas du till ett positivt arbetsklimat och blir en del av ett team med mycket arbetsglädje. Hos oss tillåts du som medarbetare att utveckla och utvecklas i det pedagogiska arbetet. Här får du utrymme för dina kreativa idéer!

Vi samarbetar gärna över gränserna och ser positivt på det kollegiala lärandet.

Vill du vara med?

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för pedagogiskt arbete i nära samarbete med eleverna!

Du är utbildad lärare med behörighet att undervisa i åk 4-6 i Ma/NO.

Du är väl förtrogen med styrdokumenten och ser IKT som en naturlig del i ditt arbete. För att trivas och lyckas på Holstagårdsskolan krävs det också att du har en positiv inställning, lätt för att bygga relationer och att du alltid sätter elevernas behov i första hand.

Vi tillämpar löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Ma/NO-lärare i åk 4-6 sökes till Holstagårdsskolan i Helsingborg

Ansök nu

Dela detta jobb