skoljobb.se

logo

Ma/ No lärare till Djurgårdsskolan

Regioner
Utgår

2023-09-25

Ansök nu

Ma/ No lärare till Djurgårdsskolan

Arbetsplatsen

Vill du jobba på en naturnära skola med mindre undervisningsgrupper och en härlig teamkänsla? Nu söker vi en lärare med inriktning Ma/No till åk 7-9 på Djurgårdsskolan!

Djurgårdsskolan F-9 bildar tillsammans med Björneborgs skola F-6 och Grunnebacka skola F-6 det södra rektorsområdet. Skolförvaltningens ansvarsområde omfattar verksamhet för barn från ett år till gymnasieutbildning. Verksamheten omfattar skolstab, förskola, grundskola inklusive särskola, gymnasieskola inklusive särskola samt musik- och kulturskola.

På Djurgårdsskolan har vi sett att mindre undervisningsgrupper innebär både en bättre arbetsmiljö och studiero. Detta innebär att vi nu tagit steget mot en ökad kvalité som gynnar både elever och personal. Tillsammans så arbetar vi för elevers rätt till bra utbildning och personalen är verksamhetens viktigaste resurs.

Vi är organiserade i arbetslag och ämneslag med stor frihet att tillsammans forma och utveckla undervisningen inom olika ämnen. Som lärare på Djurgårdsskolan så blir du en av sex i vårt ämneslag med inriktning Ma/No och ni träffas veckovis både i ämnes och arbetslagen.

Som nyanställd erbjuder vi dig en mentor. Detta för att se till att du i din tur känner dig trygg med att ge våra fantastiska elever goda förutsättningar att växa och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Vi arbetar med skolplattformen Unikum för dokumentation och Google Apps for Education som lärplattform i de olika ämnena.

Arbetsuppgifter

Som lärare på Djurgårdsskolan planerar, genomför och analyserar du undervisningen i Ma/No i årskurs 7-9.

Din undervisning utgår från skolans styrdokument och utifrån dessa planerar du undervisningen utifrån ditt och ämneslagets systematiska kvalitetsarbete. Elevinflytande är en självklarhet.

Tillsammans med kollegor arbetar du aktivt med verksamhetens uppdrag och utvecklingsarbete (elevinflytande, trygghet och studiero). Dina arbetsuppgifter utöver undervisningen innebär ett delat ansvar för en klass och egna mentorselever. Du kommer också att hålla i utvecklingssamtal och föräldramöten med elever och vårdnadshavare i klassen.

Samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor är en viktig del av uppdraget

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i Ma/NO i årskurs 7-9 (lärarlegitimation krävs för tillsvidareanställning).
Vi ser gärna att även du som ännu inte fått din legitimation söker jobbet.

Som person är du flexibel, relationsorienterad, trygg, stabil och tycker om att ständigt utvecklas. Du är strukturerad och har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra. Att vara flexibel och tänka lösningsfokuserat är en självklarhet för dig. Vi söker dig som medvetet arbetar för att skapa en god lärandemiljö som är utmanande, stimulerande och lockar eleverna till nyfikenhet och lärande.

Alla elever ska möta vuxna som ser varje elevs unika möjligheter, som skapar förtroendefulla och trygga relationer och visar lust och engagemang i samspelet med eleven.

Hos oss har alla elever tillgång till olika digitala verktyg och det är viktigt att du vill arbeta med verktygen som en naturlig del av undervisningen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ditt arbete ska genomsyras av nyfikenhet, relationsbyggande och förmågan att arbeta i arbetslag med våra fantastiska elever i centrum.

Övrigt

Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss kan du förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: C155545

Sista ansökningsdatum: 2023-09-25

Kontaktpersoner

Iréne Särnholm
Tf bitr. rektor
0550-86845
 

Fackliga representanter:


Emma Klevskog
Sveriges Lärare
sverigeslarare@kristinehamn.se

Dela detta jobb

logo
Ma/ No lärare till Djurgårdsskolan

Kristinehamns kommun