skoljobb.se

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Gantofta skola ligger i ett område söder om centrala Helsingborg. Gantofta erbjuder en fantastisk natur med närhet till bl. a Råådalen. Just nu har skolan drygt 300 elever men vi förväntar oss en ökning under de närmsta åren. Vi befinner oss mitt i en spännande fas där skolutveckling står högt på agendan. Våra pedagogiska och fysiska lärmiljöer är viktiga och dessa jobbar vi med och kommer att fördjupa oss ytterligare kring. Vi ser att dialog och kommunikation är viktigt för att skapa en delaktighet mellan elever, föräldrar och kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Gantofta skola söker en engagerad lärare i Ma/No som vill undervisa våra elever i årskurs 7-9. Din roll hos oss blir att ansvara för undervisningen i Ma/No samt planera, genomföra och säkerställa att eleverna ges de bästa förutsättningarna att nå uppsatta mål. Du arbetar strukturerat och målmedvetet med ambitionen att varje elev ska ha möjlighet att nå sin fulla kapacitet.

I arbetsuppgifterna ingår också mentorskap. Vi arbetar i arbetslag och du kommer ingå i arbetslaget 7-9.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarlegitimation och behörighet att undervisa i Ma/No. Har du tidigare erfarenhet av arbete som lärare ses det som meriterande.

Det är viktigt att du är engagerad i din roll och att du har ett tydligt och medvetet ledarskap. Vi tror att du är lyhörd och kreativ och ser varje elev utifrån dennes behov. Vidare är du en trygg och lösningsorienterad person som kan arbeta självständigt såväl som i en del av ett team.

Du använder pedagogisk dokumentation som metod för att öka medvetenheten om det egna arbetet i skolan. Med hjälp av pedagogisk dokumentation synliggör och reflekterar du över förhållningssätt och lärandeprocesser.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IKT som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. IKT är en väsentlig faktor i din lärande miljö för att söka, granska, lagra, producera, redovisa, utbyta information samt för att kommunicera med. Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer.

Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan!
Vi intervjuar löpande och ber dig därför att skicka in din ansökan snarast möjligt.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Ma/No lärare till Gantofta skola

Ansök nu

Dela detta jobb