skoljobb.se

MA/NO/TK-lärare åk 7-9

Tallbackaskolan söker nu en lärare till högstadiet med ämneskompetens i matematiik och de naturvetenskapliga ämnena. 

Om Tallbackaskolan
Tallbackaskolan är en kommunal grundskola i Huvudsta i Solna. Skolan har ca 470 elever. Vi har förskoleklass, fritids, grundsärskola och grundskola årskurs 1-9. Vi arbetar i ämneslag och arbetslag. Tack vare skolans geografiska läge är det lätt att ta sig hit kommunalt.

Tallbackaskolans ledord är Trygghet, Respekt, Ansvar och Arbetsro. Här känner sig elever och personal hemma och tillsammans utvecklas och lär de av varandra. Till exempel genom att vi deltar i det globala projektet ”Allas rätt till utbildning.”

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi arbetar mot att bli en NPF-certifierad skola. Vi har också startat upp ett projekt med Friends för att bli en ännu tryggare skola.

Inriktning/Vad vi är särskilt stolta över
Vi har höga förväntningar på våra elevers skolresultat. Elevernas kunskaper är en grund för det livslånga lärandet.

Läsiningen är något vi prioriterar och satsar på i alla åldrar och i alla verksamheter på skolan.

Skolans förstelärare är med och driver såväl digitaliseringsarbetet som det kollegiala lärandet på skolan.

Skolan har många traditioner och idrottsaktiviteter som vi är stolta över att genomföra över tid. 

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Du är legitimerad lärare med erfarenhet av pedagogiskt arbete. Vi söker dig som kan skapa situationer där elever lyckas. Ditt ledarskap bottnar sig i tron om att alla barn kan och vill utvecklas. Din undervisning utgår från vetenskap och beprövad erfarenhet som gör att du lyckas skapa goda lärmiljöer (didaktisk, emotionell och fysisk). Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och har stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar och kollegor.

Du har ett positivt förhållningssätt till ITK som ett självklart verktyg i såväl pedagogik som dokumentation. Din arbetsinsats grundas utifrån ett stort engagemang där du är initiativrik och vill vara med och utveckla vår skola. Du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt och säkerställer att alla processer fullföljs med god kvalitet.

Mer information och ansökan
Tjänsten är på heltid, tillsvidare med start HT 19 eller enligt överenskommelse. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den 30/7. Intervjuer kommer att hållas under ansökningsperioden. 

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till rektor Mette Sandh på tel. nr 08-746 10 00 alt via mejl mette.sandh@solna.se

Facklig kontaktperson för LR är Annika Ståhl. Annika-stahl@solna.se

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Dela detta jobb

MA/NO/TK-lärare åk 7-9

Solna stad