skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Mälarhöjdens skola är en av Stockholm stads största grundskola. Det är en F-9 skola med ca.1200 elever och 150 personal. Den ligger nära storstaden med goda kommunikationer och nära naturen vid Mälaren. Skolan har höga resultat, god ekonomi och många elever söker till vår skola. Vi satsar mycket på utveckling där systematisk kompetensutveckling av personalen är en naturlig del. Utöver satsningar på digitalt och kollegialt lärande, driver skolan ett eget elevhälsolyft för att arbeta främjande och förebyggande kring elevhälsa. Vår restaurang är en plats för trivsam samvaro där det serveras god och näringsriktig mat.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en erfaren lärare till år 1 med tillhörande mentorskap. Du drivs av att stimulera och motivera elever att våga, pröva och lyckas och du är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du ska kunna arbeta och fungera väl i team samt kunna bidra till det kollegiala lärandet. Du planerar, organiserar och prioriterar din lektionsstruktur såväl som övriga uppdrag som ingår i din roll. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har lätt för att skapa goda relationer med din omgivning.Vi ser gärna att du har särskild erfarenhet inom läs-och skriv och matematik. Behörighet i engelska är meriterande. Du arbetar i arbetslag med fritidspedagoger och övriga lärare i år 1. Vi arbetar i halvklass delar av dagen och med språkutveckling som ett prioriterat område. Vi arbetar i en kompetensbaserad organisation där du bidrar med din kompetens. Vårt värdegrundsarbete präglas av positivt ledarskap och elevens delaktighet i sin sociala och pedagogiska utveckling. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer


Lärarlegitimation och erfarenhet krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-09
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2283

Kontakt    
Roger Odell, 08-508 43 805
Malin Röhr, 0850843811
Facklig företrädare    
Helena Lund, lärare, Lärarnas Riksförbund , 08-50843850
Inge Hedén, Lärarförbundet , 08-50843787
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Mälarhöjdens skola söker erfaren lågstadielärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-03

Ansök nu

Dela detta jobb