skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Maltesholmsskolan ligger i Hässelby Strand med närhet till Mälaren och Grimstaskogen. Vi har idag ca 450 elever i Årskurs F-6 samt grundsärskola i årskurs F-6. Personalen är engagerad och kunnig med höga förväntningar på våra elever. Våra honnörsord är Öppenhet-Ordning och reda-Goda kunskaper. Alla är inte lika, alla är lika viktiga, alla ska vara med. Tillsammans skapar vi en bra skola.

Arbetsbeskrivning

Som elevassistent kommer du att arbeta med enskild elev och eller med flera elever som har ett stort stödbehov under hela sin skoldag och fritidstid. Tillsammans med lärare medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för eleven och för hela elevgruppen.  Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet. I de dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, elevfokuserad och serviceinriktad.

Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning, elevassistentutbildning och erfarenhet av att ha jobbat som elevassistent tidigare. Du behöver även ha kunskaper och erfarenhet av att stötta elever med NPF och AST. Positivt om du även har diabeteskompetens. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaper.

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt elevfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete.  Du samverkar med elever, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Läs gärna mer om vår skola på skolans hemsida

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2960

Kontakt    
Eva Gustafsson Bitr.rektor, 08-508 416 04
Nina Alshammar Rektor, 08-508 416 01
Facklig företrädare    
Ihsan Kilic, central facklig kommunal, 08-508 33 366
Legitimationskrav    
Utbildningskrav    Gymnasium

Maltesholmsskolan söker elevassistent

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-23

Ansök nu

Dela detta jobb