skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Maltesholmsskolan ligger i Hässelby Strand med närhet till Mälaren och Grimstaskogen. Vi har idag ca 440 elever i årskurs F-6 samt grundsärskola i årskurs F-6. Personalen är engagerad och kunnig med höga förväntningar på våra elever. Våra honnörsord är Öppenhet - Ordning och reda - Goda kunskaper. "Alla är inte lika, alla är lika viktiga, alla ska vara med. Tillsammans skapar vi en bra skola."

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu Dig som är barnskötare med erfarenhet av arbete med barn på fritidshemmet samt diabetskompetens. Du arbetar nära lärarna och stöttar eleven hela dess skolvardag. Tillsammans med lärare medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för eleven. Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet. I de dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, elevfokuserad och serviceinriktad. I tjänsten ingår det att stödja en elev under hela elevens skoldag, både under skoltid och fritidstid.

Kvalifikationer

- Du har gymnasieutbildning som barnskötare
- Erfarenhet av arbete med barn inom i skola och på fritidshemmet.
- Diabeteskompetens.
- Erfarenhet av och kunskap om salutogent förhållningssätt och lågaffektivt bemötande.
- God samarbetsförmåga.
- Förmåga till flexibilitet och lyhördhet för både elevers behov men även i förhållande till föräldrar och kolleger är mycket viktig.
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt elevfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete. Vi ser att du är intresserad av att arbeta med elevers lärande utifrån elevernas förutsättningar och behov.  Du samverkar med elever, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Intervjuer kommer ske fortlöpande.

Läs gärna mer om vår skola på skolans hemsida

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 190304
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Hässelby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/826
Kontakt
  • Eva Gustafsson Bitr.rektor, 08-508 416 04
  • Nina Alshammar Rektor, 08-508 416 01
Facklig företrädare
  • Ihsan Kilic, central facklig Kommunal, 08-508 33 366
Publicerat 2019-02-12
Sista ansökningsdag 2019-02-26
Utbildningskrav Gymnasium

Maltesholmsskolan söker vik barnskötare, diabeteskomp till fritidshemmet

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-26

Ansök nu

Dela detta jobb