skoljobb.se

Är du matlagningskunnig och vill arbeta extra som måltidsbiträde?

Rösjöskolan i Sollentuna är en kommunal skola med verksamhet inom förskola, grundskola, grundsärskola och fritidshem. På skolan går elever från förskoleklass till årskurs sex.

Vi söker nu ett måltidsbiträde som vill arbeta efter behov på timbasis i vår skolrestaurang. På Rösjöskolan lagar vi varje dag ca 700 portioner och det mesta lagar vi från grunden. Vi är ambitiösa och noga med den mat vi serverar och utmanar gärna våra elever och personal med nya smaker.

Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med övrig kökspersonal laga skolans måltider, hålla rent, diska, städa och skapa en trevlig måltidsmiljö för elever och personal.

Vi söker dig som har matlagningskunskaper och gärna med erfarenhet av arbete som måltidsbiträde. Det är meriterande om du har kunskaper om specialkoster samt HACCP och egenkontroll.

Som person är du lyhörd, initiativrik, lösningsorienterad, självgående och har ett positivt förhållningssätt. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Hos oss har du möjlighet att utvecklas, skaffa dig nyttig erfarenhet och få arbeta tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för mångfald och inkludering.

Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande.

Kontaktpersoner:
David Falk 
tfn: 08-594 96 711

Sista ansökningsdag:
2018-09-23

Måltidsbiträde till Rösjöskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-23

Ansök nu

Dela detta jobb