skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Hos oss på Mandaskolan på Bergnäset får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kompetenta härliga kollegor. Vi arbetar tillsammans över professionerna och är övertygade om att alla barn kan och vill utvecklas. Vårt arbete med att ge alla elever förutsättningar för lärande och trygghet visar sig genom att många elever söker sig till vår skola. Det är vi mycket glada och stolta över. Därför behöver vi nu förstärka vår personal, och söker dig som vill anta utmaningen att bidra till en bättre värld och framtid för barn och ungdomar.

Skolan är en plats där människor från många olika kulturer och bakgrund möts. Vi arbetar för att alla ska ges utrymme, lust och möjlighet att utvecklas och där alla känner sig trygga, uppskattade och delaktiga.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att du:

• Först och främst bidrar till att utveckla, bibehålla och förstärka goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor genom att du är trygg i din profession och kommunicerar på ett positivt och förtroendefullt sätt.
• Tar ansvar för att tillsammans med dina kollegor planera, leda samt följa upp undervisningen i åk 2-3 utifrån läroplanen och aktuell forskning i ämnena Sv, SO, En, Ma, samt NO/Tk.
• Med mod och engagemang bidra till att utveckla arbetslagets och elevernas användande av digitala verktyg till en naturlig del av undervisningen.
• Besitter goda ledaregenskaper och förmåga att skapa ordning och trygghet hos såväl enskilda individer som elevgrupper.

KVALIFIKATIONER
• Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska, engelska, SO, matematik, naturvetenskap samt teknik i årskurs 1-3. Meriterande är om du även har behörighet i årskurs 4-6 och/eller behörighet i Svenska/SVA.
• Erfarenhet och kompetens av att använda digitala verktyg i undervisningen samt engagemang i att utveckla IKT på Mandaskolan.
• Du tar ansvar, har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kollegor.
• Lyhörd, lätt att anpassa dig till nya situationer.
• Stor förståelse för ditt uppdrag som lärare i grundskolan och en vilja att utvecklas i ditt yrke.

ÖVRIGT
Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Mandaskolan söker dig som vill bidra till en bättre värld och framtid för b

Ansök nu

Dela detta jobb