skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Beskrivning På Mariaskolan arbetar varje dag ca 850 elever och ett hundratal personal i en anrik skolbyggnad. Vi är en treparallellig grundskola, förskoleklass till årskurs 9 med integrerad fritidsverksamhet i åk F-2. Vårt arbete med att stötta alla elevers kunskapsutveckling är en process i ständig utveckling. Vi utgår från ett helhetsperspektiv där vi tar tillvara allas kompetens. Vi strävar efter att vara ett team och arbetar med och för varandra. Vår värdegrund tar avstamp i vårt uppdrag i läroplanen. Alla skall bemötas med respekt och känna trygghet, arbetsglädje och framtidstro i vår skola. Vår personal trivs i skolan och det innebär att det finns kompetens, nyfikenhet och samarbetsglädje i personalgruppen.

Arbetsuppgifter och Kvalifikationer

Du är legitimerad grundskollärare i Ma, No, Tk för högstadiet. 

Du är väl förtrogen med gällande styrdokument och har en vana av att arbeta i skolan som organisation. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du uppskattar ett varierande arbete och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för och värdesätter att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare och arbetsteam. Du är medveten och tydlig i ditt pedagogiska ledarskap och du har förmågan att skapa en god arbetsmiljö som präglas av ansvar, närvaro och autenticitet. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättandet av denna tjänst. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-01-09
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Södermalm
Referensnummer    2018/6447

Kontakt    
Joakim Wijkander, 08-50840750

Facklig företrädare    
Jenny Pudja, LR, 08-508 40 781
Susanna Nelson, lärarförbundet, 08-508 40 761

Sista ansökningsdag    2018-10-23
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Mariaskolan söker en vikarie Ma/No/Tk

Ansök nu

Dela detta jobb