skoljobb.se

Mariaskolan söker specialpedagog

Ansök nu

Mariaskolan söker specialpedagog

 

Beskrivning

På Mariaskolan arbetar varje dag ca 850 elever och ett hundratal personal i en anrik skolbyggnad. Vi är en treparallellig grundskola, förskoleklass till årskurs 9 med integrerad fritidsverksamhet i åk F-2. Vårt arbete med att stötta alla elevers kunskapsutveckling är en process i ständig utveckling. Vi utgår från ett helhetsperspektiv där vi tar tillvara allas kompetens. Vi strävar efter att vara ett team och arbetar med och för varandra. Vår värdegrund tar avstamp i vårt uppdrag i läroplanen. Alla skall bemötas med respekt och känna trygghet, arbetsglädje och framtidstro i vår skola. Vår personal trivs i skolan och det innebär att det finns kompetens, nyfikenhet och samarbetsglädje i personalgruppen.

Arbetsbeskrivning

Mariaskolan söker en specialpedagog. I din roll kommer du att kartlägga elevernas förmågor, handleda kollegor, skriva utredningar och åtgärdsprogram. samt är en aktiv del i skolans pedagogiska utveckling och elevhälsoarbete.

Du kommer vara en del av skolans elevhälsoteam där du arbetar tillsammans med speciallärare, skolsköterska, skolpsykolog, skolkurator, biträdande rektorer och rektor. Du kommer också, utifrån din specialkompetens, ha ett mycket nära samarbete med skolans pedagoger.

Tjänsten tillsätts under förutsättningen att erforderliga beslut tas.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare eller specialpedagog.

Vi tror att du har lätt för att skapa sunda relationer med kollegor, elever och föräldrar.

Vi tror att du har en vana av att använda digitala läromedel i ditt arbete.               

Vidare tror vi att du ser och uppmärksammar när arbetssätt behöver förändras och att du i detta arbete har vana och vilja att agera i formen av en god förebild och ibland handledare.

Vi ser att du har höga förväntningar på den utbildning vi tillsammans vill erbjuda och på våra elevers förmåga att tillgodogöra sig den och att du genom att se till alla barns olika styrkor och behov kan skapa förutsättningar så att de kan nå sin fulla potential. 
 

 

Dela detta jobb

Mariaskolan söker specialpedagog

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen