skoljobb.se

Matchare till "Stöd och matchning"

Företag Lernia
Regioner
Utgår

2019-02-28

Ansök nu

Matchare till "Stöd och matchning"

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi har attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster. Hos oss är du med och bidrar till att fler människor får jobb och att arbetsgivare kan stärka sin konkurrenskraft. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa – tillsammans formar vi framtiden!

Vi söker nu ännu en affärsdriven matchare till vårt team! Är det du?

Vad blir dina arbetsuppgifter?

I Borås söker vi nu en matchare till verksamheten inom stöd och matchning. Hos oss kommer du vara en viktig del i att coacha och matcha vuxna till jobb. Vi skapar förutsättningar för nyanlända och långtidsarbetslösa att komma ut i arbetslivet och på så sätt bidra till samhället.

I rollen som matchare hos oss möter du både deltagare och företag och din uppgift blir att bygga broar för att få dem att mötas. Företagskontakter är en viktig del i matchningen för att få ut deltagare i arbete vilket innebär att vi söker dig som har eller vill skaffa ett brett kontaktnät samt har stor förmåga att skapa och vårda företags- och kundkontakter.

Våra deltagare efterfrågar både kvalitativ och effektiv vägledning som leder till jobb. Du kommer att jobba med deltagare både enskilt och i grupp genom individuella samtal, workshops och företagsbesök. Du kommer arbeta tvärfunktionellt tillsammans med kollegor från andra delar av Lernia inom både utbildning och bemanning för att på bästa sätt hitta rätt jobb till varje deltagare.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har vilja och förmåga att arbeta med människor och brinner för andras utveckling.

Du har:

  • Erfarenhet av liknande uppdrag
  • Ett stort företagsnätverk
  • Säljbakgrund
  • Minst 1 års eftergymnasial utbildning inom området arbetsliv, företagsekonomi eller likvärdigt.
  • 2 - 3 års arbetslivserfarenhet inom området.

Vi ser det som meriterande om du är flerspråkig och har kunskap i exempelvis arabiska, persiska, somaliska eller tigrinja.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du är affärsdriven och arbetar hårt och på egna initiativ mot satta mål. Du ser möjligheter, har god pedagogisk förmåga och gillar ett högt tempo. Du är bra på att tänka i nya banor och är ansvarstagande. Du är också utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad.

Du har även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du som söker tjänsten bör ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor, chef och kund är det viktigt att du är kommunikativ. Du är riktigt bra på att samarbeta och möta både deltagares och kunds önskemål.    

Vad erbjuder vi?

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid alternativt timanställning. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor så att våra medarbetare fortsätter att trivas och utvecklas hos oss. Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka och göra skillnad.

När kan du börja?

Snarast enligt överenskommelse.

Ansökan och information

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta verksamhetschef Torbjörn Krus,

Tel: 070-676 59 59 eller Mail: torbjorn.krus@lernia.se

En av våra grundläggande värderingar är lika och unika, vilket innebär att vi strävar efter mångfald i vår verksamhet. Därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan! Besök gärna på www.lernia.se

Dela detta jobb

Matchare till "Stöd och matchning"

Lernia