skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Thorildsplans gymnasium skolan för framtidens samhällsbyggare. Skolan ligger på Kungsholmen i Stockholm, alldeles intill tunnelbanestationen Thorildsplan. Vi har medarbetare som fortlöpande utvecklar sin kompetens för att ge våra elever en utbildning med bredd, djup och spets. Gemenskap, kunskap, kreativitet, kvalitet, trygghet och studiero genomsyrar utbildningen. En viktig del av det dagliga skolarbetet, som stimulerar eleverna till att ständigt vara aktiva, nyfikna och motiverade, sker genom en varierad undervisning där datorn är ett viktigt redskap. Eleverna erbjuds också tillfällen till studiebesök, föreläsningar, arbete i projekt, seminarier och studieresor.

Arbetsbeskrivning
Vad innebär arbetet? Du kommer att undervisa gymnasieelever i matematik och teknik eller fysiksamt vara handledare för en klass. Du kommer att ingå i ett eller flera ämnesarbetslag.  em söker vi? Dig som är legitimerad lärare i matematik och teknik eller fysik på gymnasienivå. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har special pedagogisk erfarenhet samt kunskap i programmering. Du är... - Skicklig på att skapa goda relationer samt mån om att ge ett gott bemötande - Självständig och initiativtagande - Lyhörd och har en god kommunikationsförmåga - Undervisning utifrån ett elevperspektiv

Kvalifikationer


Erfarenhet av undervisning på gymnasiet är meriterande.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20190813
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100
Referensnummer    2019/3101
Kontakt    
Maria Bolin rektor, 08-508 43 500
Anna Ceder, 08-508 32 506
Facklig företrädare    
Peter Klintebäck, LR , 070-5441457

Matematik och teknik eller fysik lärare till Thorildsplans gymnasium

Ansök nu

Dela detta jobb