skoljobb.se

Matematiklärare till Vuxentutbildningen

Företag Ockelbo kommun
Regioner
Utgår

2020-06-03

Ansök nu

Matematiklärare till Vuxentutbildningen

Ockelbo kommun är en Plats att växa och vi som arbetar här värnar om våra medborgare och att ständigt utveckla kommunen. Vår vision är att vara en attraktiv arbetsgivare och att vi som arbetar här är stolta och engagerade i våra arbeten. En viktig framgångsfaktor tror vi är att skapa samma möjligheter att växa för våra medarbetare som för våra medborgare och i vår lilla kommun med ca. 500 medarbetare finns det möjligheter att göra skillnad – på riktigt! Här arbetar alla verksamheter i närhet till varandra och med korta beslutsvägar blir delaktighet och möjlighet att påverka en naturlig del i vardagen.

Vi erbjuder alla våra medarbetare olika förmåner bl.a. möjlighet att semesterdagsväxla så beroende på ålder kan du ha upp emot 37 semesterdagar på ett år. Vi har även 1 500 kr i friskvårdsbidrag varje år samt tillgång till Falck Personalstöd. För oss är det också viktigt att alla medarbetare har möjlighet att kunna förena arbetsliv med privatliv.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

Vill du vara med och utveckla verksamheten på Vuxenutbildningen tillsammans med oss? Kommunen deltar i ett projekt anordnat av Skolverket som riktat mot nyanländas lärande och Vuxenutbildningen är pilotkommun för digitalisering av nationella prov. I det arbetet får du en viktig roll. Vi är en innovativ skola där samarbete med kollegor inom- och utöver ämnesgränserna prioriteras. Hos oss får du goda möjligheter till personlig utveckling och en stimulerande, trivsam och trevlig arbetsmiljö – allt inom pendlingsavstånd till Gävle och Bollnäs.ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder nu en tillsvidaretjänst på 100% för undervisning i Matematik. Du har ansvar för att planera, leda, genomföra och utvärdera din undervisning. Du kommer att främst undervisa i matematik. Beroende på din kompetens kan även undervisning i andra ämnen bli aktuellt. Flexibilitet och möjlighet att se lösningar är viktiga egenskaper. Du skapar goda relationer och anpassar din undervisning utifrån elevernas behov.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad gymnasielärare i matematik. Vi söker en lärare som kan engagera och entusiasmera eleverna och som trivs att jobba med utveckling och är öppen för att prova nya arbetsmetoder. Elevernas kunskapsutveckling är viktig för dig och du sätter elevernas lärande i fokus.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Bor du utanför Ockelbo?
Det är närmare än du tror; med X-trafik tar det 22 minuter från Gävle, 35 minuter från Sandviken och 35 minuter från Bollnäs att komma hit.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Matematiklärare till Vuxentutbildningen

Ockelbo kommun