skoljobb.se

Mellanstadielärare (eng/sv/no)

Regioner
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Mellanstadielärare (eng/sv/no)

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare - hoppas du vill bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Gårdby skola skolan på den östra sidan av Öland mitt i en bygd med en spännande histora. Gårdby skola är den lilla skolan med det stora hjärtat som vuxit i storlek de senaste åren. Många vårdnadshavare och elever väljer aktivt att gå här då det är en bra skola där alla känner alla, goda resultat, härligt arbetsklimat med hög trivsel och med utmanande och vacker natur runt hörnet.

Vi söker dig som mellanstadielärare i engelska, svenska och no som kommer att få ett delat mentorsansvar i åk 4. Vi söker dig som vill vara en viktig person för dina elever och kan skapa goda förutsättningar för varje elev att inhämta och utveckla kunskaper och värden. Arbetet består av undervisning och mentorskap som vilar på formativt förhållningssätt, inkludering samt kollegialt lärande. Vi arbetar med digitala verktyg och alla elever på mellanstadiet har egen dator.

Du skall tillsammans med mellanstadielärareteamet organisera uppdraget för mellanstadiets gällande läroplaner. Du ansvarar för och deltar aktivt i planeringen av verksamheten och utvecklar, följer upp och analyserar verksamheten för att eleverna ska nå så långt som möjligt. Du blir en del av en engagerad personalgrupp som vill utveckla Gårdby skola.

Med glädje och engagemang skapar vi en trygg och lustfylld lärmiljö barnen är allas ansvar och vi hjälps åt!

Du blir en del av ett engagerat arbetslag och ledning som vill utveckla undervisningen och skolan som helhet.

Välkommen till ett härligt team på Gårdby skola - lite bättre än alla andra!
KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i mellanstadiet (4-6).

Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet i mellanstadiet. Du har goda kunskaper om styrdokument såsom skollag och läroplan och har kunskap i att dokumentera lärprocesser.

Som person är du självklart intresserad av elevers utveckling och lärande samt har ett inkluderande arbetssätt. Vidare sätter du eleverna i centrum i alla situationer och har god förmåga att kommunicera med elever, föräldrar och kollegor. Samarbetsförmåga och självständighet är ytterligare två viktiga egenskaper.

Arbetslivserfarenhet av undervisning i skolan med mentorsansvar är en merit.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Mellanstadielärare (eng/sv/no)

Mörbylånga kommun