skoljobb.se

logo

Mellanstadielärare med behörighet att undervisa i Sv/SvA, engelska, SO

Företag Höganäs kommun
Regioner
Utgår

2023-10-13

Ansök nu

Mellanstadielärare med behörighet att undervisa i Sv/SvA, engelska, SO

Tornlyckeskolan

Om arbetsplatsen

Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Vi har invånaren och service i fokus och tillsammans åstadkommer vi goda resultat. Nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det förväntar vi oss att du också gör! Våra interna ledord är kommunikation och koncerntanke. Vi tror att ett öppet kommunikationsklimat ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare. Höganäs blir då - väl värt att investera i. Har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då kanske du är den vi söker! Du vet, precis som vi, att lärandet är en livslång process som startar i tidig ålder. För att hjälpa hela barnet hela vägen, från förskoleålder till gymnasiet, arbetar utbildningsförvaltningen med att ge barnen tro på den framtid som kommer. Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa skolkommuner och våra förväntningar på oss själva är höga.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i engelska och svenska i åk 4-6. Det är meriterande ifall du är behörig i SvA samt SO. Du kommer att ingå i arbetslag åk 4-6 och delar mentorskap med två andra lärare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har behörighet att undervisa i åk 4-6, svenska och engelska. Du har erfarenhet att arbeta med elever med behov av extra stöttning och stöd i sitt lärande. Du har en god förmåga att skapa relationer med eleverna, är en tydlig ledare i klassrummet och är väl insatt i grundskolans styrdokument. Tornlyckeskolans pedagogiska utgångspunkt är att anpassa verksamheten efter våra elevers behov, intressen och förutsättningar och ständigt ompröva hur vi kan främja positiva lärmiljöer. Du har en god förmåga att skapa relationer med eleverna och är en tydlig ledare i klassrummet. Vi ser gärna att du har kompetens inom svenska som andraspråk och har arbetat med flerspråkiga elever tidigare.

Här kan du läsa om alla bra anledningar till att jobba hos oss!

Anställningen

Omfattning

Heltid

100%

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

enligt överenskommelse under ht-23

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

Referensnummer

A1243466

Kontakt

Vera Wadströmer

Rektor F-åk 9

042-33 7415

vera.wadstromer@hoganas.se

Camilla Johansson

t f bitr. rektor åk 7-9, språkförstärkningsgruppen

734357008

734357008

camilla.johansson@hoganas.se

Hanna Thene

Bitr. rektor F-åk 3, Fritidshem

hanna.thene@hoganas.se

Fackliga företrädare

Björn Aldenklev

Sveriges lärare

042-337100

bjorn.aldenklev@hoganas.se

Övrig information

"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693.

Dela detta jobb

logo
Mellanstadielärare med behörighet att undervisa i Sv/SvA, engelska, SO

Höganäs kommun