skoljobb.se

Mellanstadielärare med behörighet i svenska, engelska, matematik och NO

Ansök nu

Mellanstadielärare med behörighet i svenska, engelska, matematik och NO

Arbetsplatsbeskrivning

I augusti 2019 öppnade Bobergsskolan i Norra Djurgårdsstaden. Det är en ny, modern skola i hjärtat av stadsdelen med ca 520 elever F-6. Till höstterminen 2021 kommer vi även utöka med årskurs 7 och kommer vara en fulltalig F-9-skola med 90 elever per årskurs från höstterminen 2023. Vi är en av de skolor i Stockholm stad som har högst resultat i medarbetarundersökningar och vi söker dig som vill fortsätta vårt arbete med att skapa en arbetsplats i världsklass som man ser fram emot att komma till varje dag. På Bobergsskolan arbetar vi medvetet när vi planerar, genomför och utvärderar vår undervisning och andra aktiviteter på skolan.

Arbetsbeskrivning

På Bobergsskolan får eleven de bästa förutsättningarna att nå goda studieresultat och utvecklas som människor. Varierade undervisningsformer, systematisk uppföljning av elevernas studieresultat, tät återkoppling med vårdnadshavare tillsammans med en trygg skolmiljö där alla elever blir sedda är våra grundstenar. Vi söker nu en lärare till vårt mellanstadie med en bred behörighet, gärna i både matte, svenska och engelska. På vår nya skola arbetar vi med olika typer av lärmiljöer, både sociala, pedagogiska och fysiska. Om du inte har erfarenhet av det tidigare ska du ha ett brinnande intresse för denna typ av varierad lärmiljö. Vi arbetar med Singaporematematik och det är en fördel om du känner till denna pedagogik sedan tidigare men inte ett krav, du får utbildning hos oss. Vi arbetar mycket med det pedagogiska-och didaktiska ledarskapet vilket du också ska vara trygg i. Du kommer att vara en stor del av att utveckla ämnesundervisningen och innehållet. Vårt mellanstadium kommer att växa mycket de närmsta åren och där kommer din kunskap och erfarenhet vara ett viktigt del av kugghjulet. Om du är nyutexaminerad får du självklart en mentor och mycket stöd av skolledningen. Förutom ämnesundervisningen kommer du också vara mentor på mellanstadiet. Vi har inte klasser utan arbetar med årskurserna i olika grupper. Du och dina kollegor arbetar därför väldigt nära varandra både kring ämnesinnehåll och mentorskapet. På vår skola är du en teammedlem och inte en ensamvarg.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad lärare och vi söker dig som är behörig i Svenska, matte, engelska och NO.

- Du ska ha ett starkt pedagogiskt ledarskap - Du ska vara en teamspelare som trivs bäst att arbeta i grupp - Kollegialt lärande och utbyte av kunskap är för dig en självklarhet. - Du är utvecklingsinriktad - Digitala verktyg är för dig en självklar del av din undervisning.

Dela detta jobb

Mellanstadielärare med behörighet i svenska, engelska, matematik och NO

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen