skoljobb.se

Mellanstadielärare med mentorskap

Regioner
Utgår

2021-12-08

Ansök nu

Mellanstadielärare med mentorskap

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

SUNDBY SKOLA är den lilla grundskolan F - 6, med ca 170 elever. Skolan ligger i en naturskön och historiskt intressant miljö med en underbar grön och lummig skolgård där outtömliga möjligheter till utomhusundervisning och lek finns. På skolan finns ca tjugo engagerade, kunniga pedagoger och lärare som samarbetar i arbetslag utifrån olika kompetenser för elevernas utveckling och trygghet.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning
I Ekerö kommun får lärare tid till barnen och undervisningen – idag är vi en av Sveriges främsta skolkommuner. Våra omgivningar är som gjorda för att knyta an till delar ur läroplanen med vår rika natur och kulturhistoria. För att ge eleverna de bästa förutsättningarna delar våra kommunala skolor kontinuerligt med sig av erfarenheter och lärdomar med varandra. Här ser vi på det kollegiala lärandet som en förutsättning för elevernas utveckling.

Vill du arbeta tillsammans med duktiga pedagoger på en mindre skola? Då kan Sundby skola vara något för dig.

Som lärare på mellanstadiet undervisar man som ämneslärare och samplanerar med sina kollegor. Skolan har goda resultat, men strävar efter att bli ännu bättre. Som ett led i det arbetar vi med Specialpedagogik för lärande under det här läsåret.

Jag söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa 4-6 inom svenska, och No eller So.

Kvalifikationer
För att du ska lyckas med uppdraget ska du:

Har du behörighet att undervisa i svenska som andraspråk är det en merit. Likaså specialpedagogisk kompetens och behörighet i engelska är meriterande.
Som person har du ett positivt förhållningssätt du är ansvarstagande och har en god elevsyn. Du har ett tydligt ledarskap och arbetar strukturerat för att skapa arbetsro och ge eleverna goda förutsättningar till lärande.

Du har höga förväntningar på varje elev och ser dig själv som den viktigaste faktorn för att de ska kunna nå de mål som är uppsatta. Du har ett formativt arbetssätt med dina elever och ser hemmet som en viktig resurs för att eleverna ska kunna lyckas.

Du är väl insatt i skolans styrdokument och brinner för att utveckla verksamheten.

Tillträde: Efter överenskommelse i januari 2022
Omfattning: Heltid/Deltid
Anställningsform: Tillsvidare

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser.
Vi lever vår värdegrund som innebär ett stort engagemang, god kommunikation med öppen dialog och ett professionellt förhållningssätt. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Sebastian Rittger

Rektor

08-124 570 76

Robert Wiren

Lärarförbundet

08-12457779

robert.wiren@ekero.se

Oscar Linde

Lärarnas Riksförbund

08-12457781

oscar.linde@ekero.se

Du ansöker senast 2021-12-08 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Mellanstadielärare med mentorskap

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen