skoljobb.se

Arbetsplats

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Nu har du chans att arbeta i en skola med fokus på utveckling, samt lärande och trygg miljö. Vi har en väl fungerande skolutvecklingsenhet som vi samarbetar med och rektorn finns närvarande på skolan i nära samarbete med dig.

Arbetsbeskrivning

När du jobbar som mellanstadielärare hos oss blir du en del av ett sammansvetsat arbetslag, som utgör en trygg utgångspunkt i vardagen för dig. Vi planerar och utvecklar verksamheten tillsammans samt jobbar för att utmana och stötta varje elev så att de alla får goda förutsättningar att möta framtidens utmaningar och möjligheter.

Vi som söker ytterligare en kollega jobbar på Edsskolan belägen i Östhammars tätort. Vi är en F-6 skola med ca 320 elever. Vi har relativt små klasser och du kommer att jobba i åk 4 där vi är tre pedagoger på två klasser. Vi gör också en medveten satsning på hälsa och rörelse; åk F-5 har röris tillsammans under lektionstid två dagar i veckan samt att vi erbjuder rastaktiviteter på förmiddagsrasten.

På Edsskolan arbetar vi mycket och gärna med kollegialt lärande. Vi har en stabil personalstyrka där många har jobbat på Edsskolan under lång tid. Hos oss får du goda möjligheter till personlig utveckling och en stimulerande och trivsam arbetsmiljö - allt inom pendlingsavstånd till Uppsala. Vill du jobba på en skola där du har möjlighet till personlig utveckling och samtidigt kan påverka verksamhetens utveckling så är Edsskolan rätta platsen för dig.

Om två år står vår nya 4-9 skola klar i Östhammar. Då kommer vårt mellanstadium flyttas till nya fräscha lokaler belägna i Frösåkersskolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i årskurserna 4-9 eller 1-7, alternativt att du har en pedagogisk bakgrund och ett stort intresse för undervisning.

Som person har du en positiv grundinställning med förmåga att visa på möjligheter och lösningar. Ditt engagemang stimulerar både barnen och oss kollegor till lärande. Vi ser att du tillsammans med oss kollegor tar ansvar för verksamheten och driver utvecklingen av arbetet. Vi månar om den goda stämningen i vår arbetsgrupp och din förmåga till samarbete värderas högt.

Vi hoppas få välkomna dig till oss!

Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan.

Ansök senast
31 oktober 2018

Avdelning
Barn- och utbildningsförvaltningen

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse

Referensnummer
KS-2018-454-3

Kontaktpersoner
Carina Engblom
Rektor
0173-863 26, 072-523 8955

Facklig representant
Pernilla Eklund
Lärarförbundet
0173-862 91

Sofia Lindgren
Lärarnas Riksförbund

Mellanstadielärare, Östhammar

Ansök nu

Dela detta jobb